Wij houden allemaal van Portugal, maar wetgeving en papierwerk? Dat is andere koek. En wanneer je het process aangaat van je eigen (vakantie-) huis bouwen, kopen of renoveren is het vaak moeilijk om antwoord te krijgen op essentiële vragen zoals “hoe vraag je een bouwvergunning aan” en “mag ik renoveren zonder vergunning”, of “hoe zit dat met een zwembad installeren”?

Op 16 juni om 19 uur (Portugese tijd) zal Dominika van Eenbergen ons  inzicht geven in de 12 basis-regels, of tips, die je moet weten wanneer je begint, of al bezig bent, aan je eigen bouwavontuur in Portugal. Het zal inzicht geven in mogelijkheden, plichten en procedures.

Informatie over de verschillende stappen, kosten en wachttijden zullen een compleet overzicht geven van algemene situaties. Zowel over nieuwbouw als renovaties, maar ook aanbouw, tuinchalets of zwembaden komen te pas in de presentatie.

Alle vragen zijn welkom en zullen beantwoord worden. Aan het einde van de webinar zal er tijd zijn voor verzoeken en advies voor specifieke situaties.

Wie is Dominika?

Dominika van Eenbergen is geregistreerde architecte, afgestudeerd in Portugal aan de universiteit van Coimbra, en ervaring aan TUDelft. Sinds 2001 in Portugal, heeft ze jaren ervaring opgelopen in de bouw en ontwerpen, onlangs haar 29 jaar jonge leeftijd.

Recentelijk heeft ze haar eigen kantoor opgezet in Coimbra, met partner en mede-architect Décio Nascimento. Samen maken ze diverse projecten, zowel grootschalig (publieke sector) als klein (privé-klanten). “We are commited to create good buildings” en werken graag één op één met de klant om te zorgen dat elke investering gewaardeerd wordt.

Hoe doe je mee?

Geef je op via: info@nca portugal.com

Voor aanvang zullen we een zoom link sturen met inlog codes en instructies!

Wat kost het?

Voor NCA leden is GRATIS! Voor niet-leden: €7.50

Wil je lid worden van de leukste vereniging van Portugal?

Hieronder de link met alle voordelen op een rijtje en aanmeldformulier:

https://ncaportugal.com/lid-worden/