Op woensdag  7 april om 19 uur, neemt Niels Marcelis van Rental Valley, ons mee in de wereld van de verhuur. Verhuur je een vakantie villa of appartement, of overweeg je dit te doen? Na het zien van deze webinar weet je  welke stappen je moet nemen en waar je aan moet denken.

Wat gaan we doen tijdens de webinar? 

 • Wat zijn de regels om te verhuren in Portugal
 • Is mijn huis geschikt om te verhuren, wat moet ik nog doen om het voor te bereiden
 • Wat kan het opleveren
  • bezettingsgraad
  • ROI berekening
  • nachtprijzen
 • Wat zijn de kosten
  • Commissie beheer
  • belasting op verhuur
  • in 2 landen belast?
  • SEF registratie
  • accountant
  • IVA ja/ nee.
 • Wat zijn de eerste stappen als ik wil verhuren  

Wie is Rental Valley?

Rental Valley is een verhuur/management bedrijf met ruim 10 jaar ervaring in verhuur in zowel Nederland als Portugal.

“Ons team is gek op de natuur en de zee. Wij wonen waar we de gasten het liefst ontvangen: aan zee. Reizen en gastvrijheid zit in ons bloed.” 

verhuur Algarve

Wie is Niels?

Ik ben 10 jaar geleden met mijn eerste verhuurbedrijf begonnen in Amsterdam. Vanaf het begin liep het goed. De markt zat mee in Amsterdam en onze visie sloeg aan. Ik kwam er echter al snel achter dat de sterke groei ook een negatieve impact had op het bedrijf en mijn privéleven. Ik was 24/7 beschikbaar, werkte 90 uur per week, had veeleisende klanten en liep de hele dag achter de feiten aan te rennen.

De maat was vol toen ik zo druk werd dat ik ook in mijn slaap de telefoon hoorde gaan. Dat was het moment om of te stoppen of mijn benadering van property management volledig te herzien. 1 jaar later woonde ik met mijn familie in Portugal, beheer een portfolio van 200+ verhuur woningen (in Nederland en Portugal), werk 4 uur per dag en surf op de Portugese golven 12 uur per week. Soms lees ik zelfs een boek met mijn mobiel uit. Hoe? Ik ga het u vertellen!

Schrijf je in!

Stuur een email naar: info@ncaportugal.com

Alleen na inschrijving via de email ontvang je een zoomlink met inlog codes (en uitleg hoe zoom werkt, mocht je hier niet bekend mee zijn). Deze link wordt op de dag zelf verzonden.

 Wat kost het?

Voor NCA leden: GRATIS. Niet-leden betalen €7.50

 Geen lid van de leukste club van Portugal?

Kijk dan eens op onderstaande link, daar vindt u alle voordelen op een rijtje plus aanmeldformulier!

lid worden?