Ik ben BRUCE en zoek een lief gezin die voor mij wil zorgen. Ik ben een zwerver en kwam terecht bij de Intermarche-supermarkt waar altijd eten staat en ook veel meer honden inclusief leuke teefjes! Iedereen vond mij ook lief en aardig maar niemand nam mij mee naar huis totdat ik bij Marie en Ad opgevangen werd. Ik ben heel sociaal met alle mensen en honden. Ik loop goed aan de lijn en hou van wandelen.

Natuurlijk ben ik nu gecastreerd, gevacineerd en geschat drie jaar oud. Op de website staan veel meer leuke foto’s van mij.

Voor meer informatie, neem contact op met 2ndHand4Footers.

2ndHand4Footers wordt geleid door Marie en Adrian Mombers. Ze zijn allebei gepassioneerd over het redden van honden en andere dieren. Op hun website staan nog veel meer honden en informatie over de organisatie www.2ndhand4footers.com. Contact opnemen kan via tordasestrelas@gmail.com.