Blij Buikje, Blij Brein

Voel je je wel eens neerslachtig, gestrest of uit balans? Heb je je ooit afgevraagd hoe je darmgezondheid invloed heeft op je geestelijke gezondheid? Doe mee met het webinar, ‘Blij Buikje, Blij Brein’, en ontdek de fascinerende verbinding tussen je darmen en je brein. In deze sessie leer je over de oorzaken en effecten van leaky gut en leaky brain, hoe darmproblemen je mentale welzijn kunnen beïnvloeden, en krijg je praktische tips om deze problemen op natuurlijke wijze aan te pakken. Zet de eerste stap op je weg naar een gelukkiger en gezonder leven!

Datum: 19 maart
Locatie: online
Tijd: 12-13 UUR (dit zijn tijden in Portugal, in NL 1 uur later)
Prijs: gratis voor NCA-leden, niet-leden: €10 (of lid worden)

Opgeven: https://forms.gle/RhkqtbtVh6SKXnLX6

Wie is Naomi Dongelmans?

Drs. Naomi Dongelmans is een integrale huisarts met een passie voor het verbeteren van de levenskwaliteit van haar patiënten door een holistische gezondheidsbenadering.

Haar missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen gezond oud te worden, met zo min mogelijk medicatie en doktersbezoeken. Als bestsellerauteur, internationaal spreker, gezondheidscoach en ondernemer heeft Naomi zich ingezet voor de ondersteuning van zorgverleners en mantelzorgers in de omgang met dementie en legt ze nu de focus op het belang van gut health en preventie voor een gelukkiger en gezonder leven.

Met haar uitgebreide kennis in zowel traditionele als holistische gezondheidszorg biedt ze een unieke perspectief op het verbeteren van onze fysieke en mentale gezondheid.

Daarnaast is Naomi een gepassioneerde danser, bokser, skiër, en liefhebber van koken en reizen, en deelt ze graag haar passies als een bron van inspiratie en vreugde.

Datum: 19 maart
Locatie: online
Tijd: 12-13 UUR (dit zijn tijden in Portugal, in NL 1 uur later)
Prijs: gratis voor NCA-leden, niet-leden: €10 (of lid worden)

Opgeven: https://forms.gle/RhkqtbtVh6SKXnLX6

 

Lid worden van de leukste club van Portugal?

De NCA informeert haar leden over wonenwerken en leven in Portugal. Daarnaast brengen wij onze leden met elkaar in contact met een focus op Algarve. Wij doen dit door het organiseren van activieiten.