Architect Dominika van Eenbergen van D’Architects gaat ons bijpraten in de deze webinar over de veranderingen in de verhuurwet in Portugal, en ook over de nieuwe regels voor het bouwen van een huis en dus ook voor het kopen van een huis in Portugal.

De laatste maanden wordt er veel gedebatteerd in de regering over aanpassingen in de wetgeving, onder anderen het pakket “Mais Habitação” (los vertaald “meer huisvesting”). Dit pakket, samen met andere initiatieven, zal impact hebben in de huur, bouw en koop sector.

Voornamelijk AL (“Alojamento Local”), maar ook lang termijn huren, zullen veranderingen ondergaan nog in 2023. Voor de bouwsector (en dus ook koop-sector) staan er veel aanpassingen op de agenda in de komende jaren.

Wat voor impact hebben deze aanpassingen? Is het beter om te wachten of anticiperen als u van plan bent te investeren? Deze webinar zal een algemeen inzicht geven in wat er te verwachten staat in de koop, huur en bouwwereld van de toekomst in Portugal.

Wie is Dominika?

Dominika van Eenbergen is geregistreerde architecte, afgestudeerd in Portugal aan de universiteit van Coimbra, en ervaring aan TUDelft. Sinds 2001 woont ze in Portugal en heeft ze jaren ervaring opgelopen in de bouw en ontwerpen van diverse projecten.

Dominika van Eenbergen

Ze heeft haar eigen kantoor opgezet in Coimbra, met partner en mede-architect Décio Nascimento. Samen maken ze diverse projecten, zowel grootschalig (publieke sector) als klein (privé-klanten). “We are commited to create good buildings” en werken graag één op één met de klant om te zorgen dat elke investering gewaardeerd wordt.

Hoe doe je mee?

De webinar is per zoom op donderdag 19 oktober en start om 19 uur Portugese tijd.

Geef je op door op deze link te drukken

Voor aanvang zullen we een zoom link sturen met inlog codes en instructies!

Wat kost het?

Voor NCA leden is GRATIS! Voor niet-leden: €10

Wil je lid worden van de leukste vereniging van Portugal?

Hieronder de link met alle voordelen op een rijtje en aanmeldformulier: