De NV Lissabon, (Nederlandse Vereniging Lissabon) organiseert voor de kinderen uit Lissabon en omstreken een Sinterklaas feest!

Ook dit jaar kunnen we met veel plezier berichten dat Sinterklaas en zijn Pieten een bezoek zullen brengen aan de Nederlandse en Belgische kinderen in Portugal!

Op zaterdag 2 december komt Sinterklaas aan Restaurante Clube Capítulo, in het gebouw van de Clube Naval in de Marina van Sesimbra. 2970-263 Sesimbra.

Om 13.45 uur zetten Sint en zijn Pieten voet aan wal. Wij zouden het heel fijn vinden als we met z’n allen om 13.30 uur op de kade staan om zijn komst in spanning af te wachten.  Sint en zijn Pieten zullen erg blij zijn om jullie te horen zingen wanneer zij aankomen met de boot. Het is natuurlijk een lange boottocht geweest vanuit Spanje!

Voor deze feestmiddag vragen wij de volgende entreeprijzen. Deze zijn:

– voor leden: € 9 per volwassene en € 4 per kind

– voor niet-leden: € 15 per volwassene en € 8 per kind

– kinderen t/m 2 jaar hoeven niets te betalen.

Voor dit bedrag is er van 14.00 – 17.00 uur een open bar in het restaurant. Er wordt bier, wijn, frisdrank, water en koffie geschonken. Naast alle Sinterklaaslekkernijen die natuurlijk niet mogen ontbreken, wordt er ook voor een hartig hapje gezorgd.

Ook dit jaar hebben wij als bestuur besloten om de betaling vooraf plaats te laten vinden. Na inschrijving zullen wij het rekeningnummer van de Nederlandse Vereniging Lissabon aan u doorgeven. Betalen op de dag zelf is niet mogelijk. U wordt vriendelijk verzocht om u uiterlijk zondag 26 november in te schrijven.

U kunt de kadootjes die de Sint gaat uitdelen bij aankomst inleveren. De informatie krijgt u bij de entree. De kadootjes moeten duidelijk voorzien zijn van voor- en achternaam, zodat de Pieten goed hun werk kunnen doen. De Sint heeft besloten dat het kado maximaal € 22,50 per kind mag zijn. Kunt u rekening houden met de grootte en het gewicht van het kadootje zodat het in de zak van Sinterklaas past?

Sinterklaas zou het leuk vinden als er kinderen zijn die een dansje willen laten zien, een liedje komen zingen of iets anders “speciaals” aan de Sint willen laten zien.

U kunt ook een kleine anekdote doorgeven over uw kind. Sinterklaas gaat bekijken welke kinderen uitgenodigd worden om naar voren te komen. (dit in verband met de tijdslimiet) U kunt al deze informatie uiterlijk zondag 26 november per email aan ons doorgeven.

Zou u de volgende punten willen vermelden in uw inschrijvingsmail naar info@nvlissabon.com

– naam
– aantal volwassenen
– aantal kinderen
– leeftijd van de kinderen
– of u lid bent van onze vereniging

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Yvonne 916452163, Martelle 962681153 of Ina 964515331.

Tot 2 december!!!

De Sinterklaascommissie