Uitnodiging nieuwjaarsborrel 21 januari bij Albufeira

Het NCA Portugal-bestuur wil graag samen met jou het glas heffen om het nieuwe jaar goed in te luiden.

Datum: 21 januari van 14 tot 17 uur
Locatie: Quinta do Canhoto bij Albufeira
Google maps: https://maps.app.goo.gl/XCcjkVqfFrxoduD28
Entree: NCA leden €5, niet-leden: €10 (je kan ter plekke lid worden). Inclusief 1 drankje!
Opgeven: https://forms.gle/yKnwdqEvXFGdAEL5A

Ontdekkingen

Het leven zit vol kansen om iets buitengewoons te ontdekken, nieuwe mensen te leren kennen en onze horizon te verbreden. Daarom staat de nieuwjaarsborrel dit jaar in het teken van ontdekkingen: ontdek elkaar, ontmoet nieuwe gezichten en leer meer over de prachtige Algarve en alle spannende activiteiten die hier te beleven zijn.

We hebben een paar enthousiaste ondernemers uitgenodigd om hun invulling aan dit thema te geven. Ze zullen je laten zien welke interessante workshops, cursussen en diensten ze het komende jaar aanbieden.

Stands:

Beasty Beers
EIGEN fundament
Hats from Jenneke Always Original
IQ Marketing
Jomohandmade
Ladys of Golf
Love your healthy life

Mirjam.nu, tekst & beeld

Pure body Healthy mind
Roots kayak
Smart Health Plan
The Art of Joy
Walkim

Quinta do Canhoto wjinboerderij bij Albufeira

Maak kennis met Quinta do Canhoto, een wijnboerderij die ongeveer 50 jaar geleden is opgericht door een linkshandige boer. Canhoto betekent namelijk linkshandig! De huidige eigenaren, een familie die de boerderij in 2020 heeft overgenomen, hebben hun wijnen de naam Esquerdino gegeven, wat opnieuw linkshandig betekent! ???? Naast heerlijke drankjes zullen er ook smakelijke hapjes zijn!

Tijdens de borrel maken we ook de winnaars bekend van de quiz die tijdens de Jaarmarkt in Krazy World is gehouden. De uitslag en de gelukkige winnaars worden rond 16 uur onthuld.

Ben je nieuwsgierig naar wat de Algarve dit jaar te bieden heeft of wil je gewoon gezellig wat drinken met medelanders? Kom dan naar de NCA Nieuwjaarsborrel op zondag 21 januari van 14:00 tot 17:00 uur!

Laat ons weten of je komt, zodat we genoeg lekkers kunnen regelen. Vul het formulier in via deze link: https://forms.gle/yKnwdqEvXFGdAEL5A

Tot de 21ste!