Seminar in Faro

Tijdens de seminar in Faro op 22 juni worden de resultaten gepresenteerd van het onderzoek naar bedrijven in de toerisme sector van niet-Portugese ondernemers in rurale gebieden van de Algarve.

De afgelopen 1,5 jaar heeft de Universiteit van de Algarve, in samenwerking met verschillende internationale partners, onderzoek gedaan in het Project TrELMA: onderzoek naar bedrijven in de toerisme sector van niet-Portugese ondernemers in de rurale gebieden van de Algarve.

Bij het onderzoek zijn niet alleen de ervaringen van de ondernemers in kaart gebracht, maar zijn ook vertegenwoordigers van gemeenten en lokale organisaties gesproken.

 

Seminar: “Algarve Tourism Sustainability, Competitiveness and Entrepreneurship”

Wanneer en waar?

22 juni van 14:00 tot 18:30 in het auditorium Ludgero Sequeira, ESGHT gebouw, Universiteit van de Algarve, Campus da Penha, Faro.

Tijdens het seminar in Faro komen verschillende belanghebbenden samen: gemeenteraden, ondernemers, lokale ondersteuning en onderzoekers om in gesprek te gaan over uitdagingen voor een duurzame ontwikkeling van de Algarve. De bevindingen van het TrELMA onderzoek, maar ook van het project IMPACTUR worden hierbij meegenomen. De voertaal is Engels.

Het programma van de seminar in Faro

Het seminar begint met een gemeenschappelijk sessie van beide projecten.

Twee hoofdsprekers zijn hiervoor uitgenodigd:

Prof. Alfonso A. Vargas Sanchez en Prof. Marco Eimermann.

Daarna volgen twee rondetafelgesprekken, bij IMPACTUR Algarve gericht op “Decarbonization of the Tourism Sector” en bij T-rELMA op “Buitenlandse ondernemers en duurzaam tourisme in rurale gebieden van de Algarve”.

Voor registratie:

https://forms.office.com/e/3JBvyfeV7u

De link staat tot 20 juni open. Voor meer informatie: trelma@ualg.pt

Deelname is gratis en na afloop wordt er nagepraat met een drankje!

Kijk hier voor meer activiteiten komende maand