Kopen, bouwen en renoveren – nieuwe regels!

Datum: 22 mei
Tijd: 12-13 uur (pt tijd)
Prijs: gratis voor NCa-leden, niet-leden betalen €25 (of gewoon lid worden J )
Opgeven: https://forms.gle/9vqckhwRh5bB8jSU6

Veel is er veranderd in het bouwsector dit jaar, en nóg veel meer zal er veranderen de komende jaren.

Ben je van plan om te kopen, bouwen of renoveren? Blijf op de hoogte van de nieuwe én opkomende regels met deze informatieve webinar van architecte Dominika van Eenbergen.

Waar gaan we het over hebben?

Een van de onderwerpen is de SIMPLEX-wet, ofwel wetgeving nr. 10/2024, gepubliceerd in januari 2024 en (bijna) in werking vanaf maart 2024. Deze wet brengt veel veranderingen en vereenvoudigde procedures zoals versnelt antwoord van instanties en een verandering van de eisen. (Een leuk preview: het bidet is niet langer verplicht)

Datum: 22 mei
Tijd: 12-13 uur (pt tijd)
Prijs: gratis voor NCA-leden, niet-leden betalen €25 (of gewoon lid worden 🙂 )
Opgeven: https://forms.gle/9vqckhwRh5bB8jSU6

Zoomlink wordt 1 uur van te oren verstrekt aan iedereen die zich heeft opgegeven!

Dominika van Eenbergen

Wie is Dominika?

Dominika van Eenbergen is geregistreerde architecte, afgestudeerd in Portugal aan de universiteit van Coimbra, en ervaring aan TUDelft. Sinds 2001 in Portugal, heeft ze jaren ervaring opgedaan in de bouw en ontwerpen.

Tegenwoordig heeft ze haar eigen kantoor d.Architects in Coimbra, met partner en mede-architect Décio Nascimento. Samen maken ze diverse projecten, zowel grootschalig (publieke sector) als klein (privé-klanten). “We are commited to create good buildings” en werken graag één op één met de klant om te zorgen dat elke investering gewaardeerd wordt.

NCA Portugal-de leukste club van Portugal

De NCA is de grootste vereniging in Portugal voor Nederlanders en Vlamingen. 

De NCA informeert haar leden over wonenwerken en leven in Portugal. Daarnaast brengen wij onze leden met elkaar in contact met een focus op Algarve. Wij doen dit o.a. door het organiseren van activiteiten.