Ondernemers in Lissabon opgelet!

Heel blij zijn wij te vermelden dat de nieuwe ambassadeur van de nederlandse Ambassade Margriet Leenhuis, ons zal bezoeken tijdens de ondernemersborrel in Palacio Chiado. Wil jij hier ook bij zijn? Geef je op: info@ncaportugal.com

Iemand die een kijkje neemt door de recensies van Palacio Chiado op een website als Tripadvisor valt het al snel op dat de meerderheid positief refereert aan de bijzondere locatie en interieur. Het is dan ook niet zo maar een locatie: de lange geschiedenis van het gebouw ademt door in alles wat je ziet. Vandaag de dag biedt Palacio Chiado een interessante combinatie van gastronomie en kunst in een 18de-eeuws paleis. Alleen om die reden al de moeite van het bezoeken waard!

Het is op deze bijzondere locatie dat de eerste ondernemersborrel van de NCA Portugal in de regio Lissabon plaatsvindt. Gestoeld op de traditie van de vrijdagmiddagborrel in Nederland, is deze borrel bedoeld voor eenieder die de week wil afsluiten met een drankje, een hapje en wat gezelligheid samen met andere ondernemers die van het mooie Portugal hun thuis hebben gemaakt (en natuurlijk zijn ook niet-ondernemers van harte welkom!).

 Wat kun je verwachten?

De borrel is tussen 17u en 19u en er zullen diverse hapjes geserveerd worden. Eén drankje (wijn, bier of fris) is bij de inschrijfkosten inbegrepen.

Aanmeldkosten: €21

Graag aanmelden per email: info@ncaportugal.com en de betaling voldoen voor 16 september, zodat de reservering voor het aantal personen kan worden vastgelegd.

Nog geen lid van de ondernemersclub Portugal?

De NCA Portugal staat voor Nederlandstalige Club in Portugal en zakelijke leden zijn ook lid van de ondernemersclub. Een platvorm voor en door ondernemers in Portugal. Een van de activiteiten is een maandelijkse bijeenkomst met ondernemers in Portugal. In een ontspannen sfeer ervaringen uitwisselen met elkaar. Zoeken naar dat 1+1=3 effect!

Meer informatie: