Op 24 februari a.s. houden we de ondernemersborrel bij Levels in Carvoeiro. Aansluitend is het 2C (2 chefs) event!

Vind jij het leuk om andere ondernemers te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen? Kom dan naar deze unieke vrijdagmiddag borrel. De drankjes zijn voor eigen rekening. Levels biedt hapjes aan.

Geef je op!

Graag opgeven: https://forms.gle/s3ALUTTtQgp1nhqm8

Opgeven voor 2C: levels@praiacarvoeiro.com

2c diner

2C diner

2C is een maandelijks terugkerend event in het Levels Restaurant in Carvoeiro, op de eerste verdieping. Dit wordt gehost door hun eigen chef kok Daniel Marreiros en een telkens wisselende gast chef.

2 chefs die samen in een keuken koken, een vriendelijke strijd, een uitdaging en waar magie uit voortkomt. Altijd in een speciaal thema. De vorige 4 2C’s waren een groot succes. Dit is 2C nummer 5. Vrijdag 24 februari 2023.

Het 2C diner kost €85, voor 8 gangen uitmuntend eten incl wine pairing en welkomst drankje (tussen 6 en 7) want diner begint echt om 19 uur!

Indien u interesse heeft om erbij te zijn, stuur dan een email naar: levels@praiacarvoeiro.com ovv 2C. Er zijn beperkte zitplaatsen.

Let op! Voorgaande 2C gasten hebben prioriteit bij reserveringen!

Je kan uiteraard ook alleen naar de borrel komen. Het 2C event is extra!

Sharon en Levels

Op een doordeweekse dag ging ik op bezoek bij Sharon Zegers bij Levels in Carvoeiro! Een goed gesprek met de enthousiaste onderneemster.

Een bomvol terras en dus weken we uit naar het terras boven. WOW wat een uitzicht!

Wie is Jan Zegers?

Sharon is de dochter van Jan Zegers die helaas 4 jaar geleden is overleden. In Carvoeiro kende iedereen Jan. Jan streek ruim 40 jaar geleden neer in het pittoreske vissersplaatsje Carvoeiro. Begin jaren ‘80 kocht Jan op het pleintje in het centrum, het oudste restaurant van het dorp: O Patio. Enkele jaren later het naastgelegen Pui (grand café) en op de eerste etage Martin’s Grill. Dit is sinds oktober 2021 het huidige Levels. In 2011 completeerde Jan het rijtje met JAN, op de hoek, het bekende café- restaurant.

Wie is Sharon en en wat is Levels ?

Tijdens haar school- en studententijd heeft Sharon 10 jaar in de horeca gewerkt, maar daar bleef het bij. Plannen om haar vader te helpen met zijn horeca zaken kwamen nooit echt van de grond, niet op de laatste plaats omdat Sharon het veel te druk had met haar eigen (niet horeca) werk. Wel was ze net als haar vader een echte ondernemer. Ze woonde in Nederland met haar 3 kinderen, toen haar vader overleed. Verhuizen naar Portugal stond niet op haar planning! Plots stond haar leven op zijn kop. Als enig kind van Jan moest zij ineens de 3 zaken van haar vader runnen. Hectische tijden en toen alles een beetje op de rit stond, brak de corona uit!

Op de vraag Wie is Sharon? antwoordt zij Levels!

“Ik hou van mooi, net even anders dan de rest, goede kwaliteit, maar wel laagdrempelig. Levels is daarom bewust een beetje rommelig! En VERS! Alles is vers, de fruitsappen, het eten en oooooh jaaaa de koffie! Levels is alles wat ik miste in Portugal en dat was ook lekkere koffie! Ik dacht: als ik dan een horeca tent ga runnen, dan moet het wel een tent zijn waar ikzelf graag naartoe zou gaan. Hoewel ik hier al m’n hele leven kom, had ik nooit gedacht hier te gaan wonen. Inmiddels hou ik van deze plek en wil voorlopig niet meer weg”

Ik kijk om mij heen en ik begrijp het! Wat een heerlijk sfeer hangt hier!

Meer informatie over Levels en contactgegevens: https://www.levelscarvoeiro.com/

Lid worden van de Nederlandstalige Vereniging?

We organiseren maandelijks ondernemrsborrels en ook koffiemorgens, webinars en wandelingen. Tevens organiseren we grote evenementen zoals haringparty, Koningsdag, Nieuwjaars borrel. Maandelijks ontvang je het prachtige maandblad ‘Blik op Portugal’. Dit en nog veel meer, lees het hier:

https://ncaportugal.com/lid-worden/