Netwerkborrel  bij Laco Business Hub

Waar: Sítio em Pinheiral, Chinicato, 8600-305 Lagos
Google maps: https://maps.app.goo.gl/MUxK8LV7n5GEo82k7
Prijs: €15,  (hapjes en drankjes) betalen cash en gepast bij aankomst
Tijd: 17-19 uur
Opgeven: https://forms.gle/rXdRmXDjBu8g43oq7

1 maart jl. is de Laco Business Hub gestart. De al jaren leegstaande bedrijfspanden worden met nieuw elan en veel creativiteit omgevormd tot een bloeiend, innovatief en bruisend zakelijk en duurzaam ecosysteem. Op dit moment zitten Laco nog in de opbouw fase, maar wij mogen alvast een kijkje nemen. We worden ontvangen met een drankje en krijgen een rondleiding en introductie van de initiatiefnemers: Dave Hemminga, Jimmy Bakker en Karin Sligting.

De grote overdekte patio leent zich uitstekend voor evenementen, van zakelijk tot aan markten, culturele happenings en food events.

netwerkborrel Laco hub

Laco Hub

Met een totale oppervlakte van 3892 m² overdekt en 7344 m² buitenruimte beschikbaar voor verhuur, gaat Laco Business Hub de komende maanden van start. Ruimtes variëren van 15 – 500 m2 en de eerste contracten zijn al getekend.

Gevestigd op een strategische locatie biedt Laco Hub ruimtes op maat voor logistieke en licht industriële activiteiten, maar ook workshops, ateliers, opslag en langdurig parkeren.

In een aantal maanden biedt de Hub onderdak aan pro-actieve ondernemers uit diverse sectoren, van biobased panelenproductie tot surfboard maker, van financieel specialist tot bouwbedrijf, van co-work atelier tot circulaire lampen designer: de unieke individuele bijdragen van haar gemeenschapsleden maken Laco Business Hub een plek voor duurzaamheid, maatschappelijke betrokkenheid en lokale economie. We geloven in de transformerende kracht van collectief ondernemerschap.

NCA Businessclub

Maandelijks organiseerd de NCA voor de zakelijke leden bijeenkomsten, seminars en webinars met als doel uitwisselen van ervaringen en informatie. Bovendien is het fijn om andere ondernemers in Portugal te ontmoeten.

Nog geen lid van de NCA businessclub? Klik dan hier voor meer informatie en alle voordelen.