Het is ons een aantal keren gevraagd om wat voor deze doelgroep te organiseren. We willen er niet een leeftijdsgrens aan koppelen. Maar voor het eerst roepen wij jongeren van de NCA op, voor een potje bowlen in Albufeira! Dit onder de enthousiaste begeleiding van Linda Tuninga en Nathan Hartkamp. Meld je snel aan ☺ lindatuninga@hotmail.com

Jongelui opgelet! Heb jij de leeftijd van 40 jaar nog niet bereikt? Kom dan gezellig bowlen en borrelen in Albufeira. Het is een leuke manier om andere leeftijdsgenoten in Portugal te ontmoeten.

Neem gerust jouw (ongeacht nationaliteit) vriend/vriendin mee!

Wij (Nathan Hartkamp en Linda Tuninga) missen uitjes voor de jongeren. Daarom organiseren wij een gezellige middag. Wij kijken ernaar uit om meerdere activiteiten voor jongeren te gaan organiseren. Denk hierbij aan een potje gamen in de Game Over Arcade in Faro, het avontuur opzoeken in Parque Aventura in Lagos en dansen op zee met de disco boot. Maar eerst bowlen!

Wie zijn Nathan en Linda?

Ik ben Linda Tuninga en 31 jaar jong. Begin vorig jaar mijn baan opgezegd, huis verkocht, camper gekocht en gaan reizen met mijn vader vanuit Nederland door Frankrijk, Spanje en deels Portugal. In Portugal mijn Portugese liefde Mario ontmoet. Wij wonen samen met onze kat Ikki in Albufeira.

Kwaliteit van leven is voor mij belangrijk. Voor mij betekent dit dagelijks sporten, genieten van de kleine dingen in het leven (zoals een knuffel of genieten van de zonnestralen), samen zijn met vrienden/familie en respect voor elkaar hebben.

Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten tijdens de bowling en borrel uitje! PS. Neem vooral jouw gezelligheid en enthousiasme mee ?.

Nathan is 21 jaar, en woont bijna zijn hele leven al in de Algarve. Altijd vrolijk en goedlachs, in voor een praatje en een een geintje! Werkt bij Facebook en woont bij Portimao.

Waar en wanneer?

Zaterdag 25 maart om 16.00 uur

Locatie

Hot Shot Bowling & Leisure Centre
Passeio do Ouro, R. Marina de Albufeira 1B, 8200-371 Albufeira

Prijs

€ 7,50 contant meenemen voor één potje bowlen. Het bedrag is exclusief drankjes. De drankjes zijn voor eigen rekening. Graag ter plekke bij aankomst betalen aan Linda.

Aanmelden: Iedereen is welkom, maar we willen graag weten hoeveel jongeren aanwezig zijn, dus GEEF JE OP per email:

lindatuninga@hotmail.com