Houdt u van vet, mals, zacht? Dan kunt u het haring eetfestijn van de NCA niet missen!

Op 26 juni van 15-19.00 uur organiseert de NCA Portugal de traditionele Haringparty waarvoor wij u van harte uitnodigen.

De haring wordt volgens onze traditie verzorgd door Juanita en Ralph van GoMinimarket (voorheen GoDutch en DaVincideli) uit Lagos. De haringen worden vers ingevlogen vanuit Nederland en ter plekke schoongemaakt. Op dit moment zwemmen ze nog in de Noordzee! De haringen moeten het juiste vetpercentage hebben van minimaal 16% om Hollandse Nieuwe genoemd te worden!

Naast verse nieuwe Hollandse haring kunt u ook een broodje Hollandse garnalen of gerookte paling nuttigen, uiteraard onder het genot van een drankje. Wie niet van vis houdt, er zijn verschillende andere snacks te verkrijgen aan de bar van Krazy World.

Kortom een mooie gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten en de Hollandse Nieuwe voor de eerste keer te proeven! Wij stellen uw aanwezigheid zeer op prijs.

NCA KidsClub

Voor de jongere gasten organiseren we een heuse speurtocht door Krazy World. Lisa Geurse zal samen met andere vrijwilligers de kinderen begeleiden zodat de ouders zorgeloos kunnen haring happen!

De speurtocht start vanaf 15.30 uur en zijn geen kosten aan verbonden! Meld je bij de NCA tafel!

NCA Haringparty

Wanneer: Zondag 26 juni 2022

Tijd: 15.00-19.00 uur Krazy World in Algoz

Wat kost het?

  1. NCA leden: gratis toegang op vertoon van de uitnodiging met je lidmaatschapsnummer (deze speciale uitnodiging wordt nog per email toegestuurd) Je hoeft je dus niet op te geven J
  2. Bent u geen lid van de NCA dan gelden de volgende prijzen, alleen op vertoon van deze uitnodiging!!! (anders betaal je de volle mep)
  • Kinderen 4-10 jaar: €5
  • Volwassenen: €7.50
  • Senioren v.a. 65 jaar: €5

Lid worden van de NCA Portugal?

Naast leuke voordelen zoals gratis toegang bij de haringparty, kunt u ook gratis deelnemen aan interessante info webinars en ontvangt u ons prachtige maandblad (10x per jaar) de Blik op Portugal zowel voor leden in Portugal als in de rest van de EU.

Meer informatie over het NCA lidmaatschap en alle voordelen van het lidmaatschap op een rijtje: https://ncaportugal.com/lid-worden/