Hoe leuk is het om ervaringen uit te wisselen over werken in Portugal in je eigen taal? Van elkaar kan je leren en inspireren!

Op 26 mei om 16.30 is het idee om met ondernemers aan boord te gaan op het zeilschip de Bom Dia in Lagos. In een ongedwongen sfeer, ervaringen met elkaar uitwisselen, genietend van de prachtige Atlantische oceaan en de mooiste kustlijnen van de Algarve! Heb jij geen onderneming en werk je in Portugal? dan ben jij ook van harte welkom! De tocht duurt ca. 2 uur.

Het zeilschip de Bom Dia

De Bom Dia is gebouwd in Setúbal rond 1955. Oorspronkelijk gebruikt voor zouttransport op rivieren en kustgebieden. Gerenoveerd voor toerisme in 1978. Sindsdien hebben vele toeristen met dit prachtige authentieke zeilschip een tocht mogen maken! In samenwerking met Bom Dia Boottrips, geven we ook JOU deze gelegenheid!

Technische details van de Bom Dia:

Registratienummer LG 1171 AL Lengte over alles 19m Breedte 4.80m Gewicht 31 ton Max. snelheid onder zeil 8,9 knopen Motor 110pk 6 cilinder Ford Bemanning 3 tot 4

Details van de zeiltocht:

Datum: 26 mei 2023

Om 16.30 starten we vanuit de haven van Lagos. De kosten zijn €26.50 voor NCA leden. Geen lid van de NCA dan betaal je €35.

Aanmelden voor deze unieke zeiltocht bij Lagos?

Graag per link: https://forms.gle/RLr6Hv21P8azdpcr7

Een dag van te voren wordt bepaald of het doorgaat i.v.m. de juiste wind en golven. Wij zullen dit per email laten weten. Tevens sturen we dan een locatie waar we verzamelen.

Lid worden van de NCA Portugal?

Dat kan!

Voor €60 per jaar bent je al lid en krijgt je o.a. 10x het prachtige en informatieve Blik op Portugal in de brievenbus (zowel in Portugal, maar ook in andere landen van de EU).

Meer informatie en aanmelden:

https://ncaportugal.com/lid-worden/