Helaas het is VOL!!! Er zijn beperkt aantal plaatsen. Je kan je nog wel opgeven, je komt dan op een reservelijst. We laten je per email weten of we je op de entreelijst kunnen zetten. Dit hangt af van de eventuele afzeggingen van de huidige aanmeldingen.  ALLEEN MENSEN OP DE ENTREELIJST KUNNEN NAAR BINNEN! IEDEREEN KRIJGT PER EMAIL BERICHT.
Sta je niet opde entreelijst, mogen we je niet naar binnen laten!

Wil jij samen met ons een knallend feest vieren? Dat kan!

Dit jaar heeft de Nederlandse ambassade ervoor gekozen om Koningsdag in de Algarve te vieren en dit samen met de NCA te doen! Dit wordt een heel bijzondere dag!

De Nederlandse ambassadeur in Portugal, Margriet Leemhuis, en het bestuur van de NCA Portugal nodigen je van harte uit voor een spectaculaire Koningsdagviering op zondag 28 april van 14:30 tot 17:00 uur, bij Quinta do Canhoto bij Albufeira.

Datum: 28 april van 14.30 tot 17 uur
Locatie: Quinta do Canhoto bij Albufeira
Google maps klik hier
Opgeven klik hier (wacht niet te lang, want aantal plaatsen zijn beperkt!)

Wat gaan we doen met Koningsdag in de Algarve?

We hebben een fantastische line-up voor je klaarstaan:

-Live muziek door de band Lost Fish, met o.a. saxofonist Martin Teutscher voor een jazzy, funky vibe!

-Verfrissende drankjes, waaronder heerlijke wijnen van Quinta do Canhoto en verkoelend bier van Heineken.

-Smullen maar! Geniet van de lekkerste bitterballen, verrukkelijke haring en een scala aan andere heerlijke (vegan) hapjes.

-Vrijmarkt voor Kinderen!
Ben jij klaar voor een dag vol plezier en handeltjes drijven? Kom dan naar onze Vrijmarkt voor Kinderen! Hier krijgt elk kind de kans om binnen een ruimte van ± 2 x 2 meter zijn ‘oude’ speelgoed en/of kleding te verkopen. Het enige wat je nodig hebt, is een kleed van ± 2 x 2 meter en je spulletjes. Je kunt ook thuis iets lekkers klaarmaken, zoals cup cakes, en dit verkopen vanaf je kleed. Geen oude spelletjes of keukenwonder? Geen probleem! Bedenk gewoon een eenvoudig spel, zoals blikgooien, kegelen of ezeltje prikken, dat je ook op een kleed van 2 x 2 kunt spelen. Zorg dat je op tijd bent voor een mooi verkoop plekje in de tuin.

Dus trek je oranje, rood-wit-blauwe feestkleding uit de kast en mis deze Koningsdagviering niet! We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen op dit onvergetelijke feest!
Iedereen is welkom, maar vol is vol. dus geef je snel op!!

Registreer van te voren!!! Zorg dat je erbij bent!
Klik hier om op te geven

Tot snel!