Wandelen oost Algarve

29 september zit vol, je kan je nu ook opgeven voor 30 september. Bij voldoende interesse gaat deze 2e dag ook door!

Op 29 september wil Kim jullie graag meenemen naar het nog authentieke vissersdorpje/eiland Culatra. We vertrekken met de taxiboot vanaf Olhao, waarmee we tien minuten later arriveren op het eiland Culatra. We zullen ongeveer 2 uur lopen en de mooie westkant van Culatra ontdekken (richting Armona). Er gaat een ferry om 13 uur en 15.30 terug naar Olhao.

Rond 12 uur zijn we weer terug in Culatra voor een drankje. Hierna kun je, indien gewenst, lekker eten in een van de restaurantjes en er is ook tijd om nog lekker in de zee te zwemmen.

Prijs en tijden

Vertrek: Olhao taxiboten om 10:00 uur, dus om 9.45 uur verzamelen bij de taxiboten (niet bij de Ferry). Terug: Culatra ferry om 15:30 uur

Kosten: NCA leden: €17, niet-leden: €25

Prijs is inclusief drankje en de taxiboot vanaf Olhao naar Culatra. Exclusief restaurant en ferry (ca 2 euro) terug. Tickets voor de ferry terug zijn te koop op het eiland Culatra.

Meenemen: schoenen of slippers die nat mogen worden en zwemkleding. Schrijf je snel in, er is een maximum van 15 personen.

Opgeven?

Geef je op, aantal plaatsen is beperkt!

info@ncaportugal.com

Wie is KIM?

Hallo wandelaars!

Mijn naam is Kim, en woon inmiddels een groot deel van het jaar in Laranjeiro. Wandelen is mijn grote passie! Ik hou ervan om in de natuur te zijn en wil dat graag delen met anderen. Daarom ben ik in 2008 begonnen met het organiseren van groepswandelingen. Daarmee begon ik in de zuidelijke Franse Alpen en sinds ik een groot deel van het jaar in de Algarve woon, organiseer ik ze ook hier in in het mooie Algarve.

Wordt lid van de leukste club van Portugal?

Hieronder de link met alle voordelen op een rijtje en aanmeldformulier:

https://ncaportugal.com/lid-worden/