Alweer het 2e NCA golftoernooi! Dit jaar gaan we strijden om de beker op Salgados golfclub (bij Guia, Albufeira). In flights van 4 zullen we op 18 holes uitvechten wie de beste golfer 2022 van de NCA Portugal zal worden.

Salgados Golfclub

De golfbaan Salgados ligt in Herdade dos Salgados, in de buurt van Albufeira. Naast Praia dos Salgados en het natuurreservaat Lagoa dos Salgados.

De thuisbasis van verschillende soorten vogels, waarvan sommige met uitsterven worden bedreigd, biedt deze baan golfers een unieke ervaring, met een indrukwekkend uitzicht op de oceaan en unieke vogelgezang. De baan is makkelijk te voet te doen omdat het overwegend vlak is. Vanwege de wind is deze baan nooit hetzelfde.

Bijna alle holes worden geflankeerd door lagunes en één (de 6) die als een van de moeilijkste ter wereld wordt beschouwd, omdat hij veel water heeft en erg lang is.

Holes 7, 8 en 15 behoren tot de mooiste van de baan (en in de regio!).

Wie gaat de tweede NCA Golfbeker winnen?

Uiteraard zullen we na afloop een prijsuitreiking hebben en een wel verdiend drankje nuttigen!

Tee tijden: tussen 12 en 13.30 uur (individuele start tijden worden nog bekend gemaakt).
Greenfee: €55 p.p.  inclusief prijzen en een drankje. €10 p.p. extra per persoon indien je van een buggy gebruik wilt maken (o.b.v. 2 personen in 1 buggy).

Hoe doe je mee?

Opgeven per email bij Michele: info@ncaportugal.com

o.v.v. :

  • naam en handicap
  • wel/geen buggy

Het NCA Golftoernooi is exclusief voor NCA leden!

Geen lid van de NCA Portugal?

Voor €60 bent u al lid van deze leuke club en ontvangt 10x het magazine Blik op Portugal in uw brievenbus! En er zijn nog veel meer voordelen! Op onderstaande link kunt u dit lezen!

https://ncaportugal.com/lid-worden/