De NCA heeft lid Ben van Dijke bereid gevonden een BBQ Workshop te geven exclusief voor NCA leden! Let op! het is een workshop! dus geen BBQ party met onbeperkt eten en drinken!

22 september: VOL
23 september: nog enkele plaatsen

Ben is vanaf zijn 15e jaar ambachtelijk Slager, heeft samen met zijn vrouw Jenni enkele slagerijen en vers groothandels geëxploiteerd in Rotterdam en omgeving en met het Bedrijfsschap jarenlang de traditionele BBQ voor het zomerreces van de Eerste- en Tweede kamer verzorgd. Ben’s grote passie is om zijn kennis van vlees over te dragen maar dan wel met respect over datzelfde vlees. Daarbij is Ben ook nog een echte entertainer.

Het beloofd dus een waardevolle en gezellige BBQ workshop te worden.

Wat gaan we doen?

Ben zal een aantal grotere en kleinere stukken vlees voorbereiden die tijdens de avond verder afgemaakt worden en samen worden gegeten met diverse bijgerechten. Een en ander onder het genot van een drankje.

Om met Ben te spreken: “Wat wij gaan maken en presenteren is niet bescheiden, want het wordt met liefde en vol overgave door ons gezamenlijk gemaakt.”

Ben organiseert de Workshop bij hem thuis op een bescheiden locatie, tussen Estoi en Bordeira, en Ben doet dit volledig op vrijwilligere basis.

De kosten voor de workshop inclusief het eten en drankjes zijn daarom zeer vriendelijk.

Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers. Bij voldoende belangstelling kan er een 2e datum worden ingepland.

Dus als je wat wil leren over vlees en vlees op de BBQ met de bijzondere ervaringsverhalen van Ben, meld je dan nu aan bij info@ncaportugal.com

Wanneer          Donderdag 22 en vrijdag 23 september

Waar                In de buurt van Estoi en Bordeira, exacte locatie volgt na bevestiging deelname

Kosten             Exclusief voor NCA leden, €15

Start                16.30 tot einde ca 20.30 uur

Lid worden van Nederlandstalige Club in Portugal?

Dat kan en we hebben nu zelfs een leuke zomeraanbieding! Wordt nu lid, en ontvangen 14x onze prachtige maandblad ‘Blik op Portugal’. Aanbieding is voor niet-leden en geldig tot eind augustus.

Meer informatie en aanmeldformulier:

https://ncaportugal.com/lid-worden/