Gezellige Sinterklaas wedstrijd met een groep enthousiaste Nederlandstalige golfvrouwen, spelen in goede omstandigheden, niet te warm en niet te koud, kortom ideaal Portugees golfweer. Golf jij en heb je zin om gezellig te golfen kom dan naar onze dames NCA/Ladies of Golf golfochtend vrijdag 1 december. De golfochtend wordt georganiseerd door de Nederlandse PGA Golfprofessional Lidy Ram. We spelen voor de gezelligheid en om je golfnetwerk uit te breiden. Dit keer staat het in het teken van Sinterklaas en wordt het extra gezellig.

We spelen op een van de oudste banen in de Algarve namelijk de Penina Golf Course in Portimão. Omdat we willen dat iedereen zich op zijn gemak voelt hebben we gekozen voor de Resort Course, deze toegankelijke baan leent zich uitstekend voor elk spelniveau. Wil je ook nog lekker blijven lunchen laat het ons dan even weten.

Meld je aan voor de gezellige golfochtend direct bij Lidy!!!

Locatie                         : Penina Hotel en Golf Resort Portimão

Baan                            : Resort Course
Aantal holes                 : 9 holes

Spelvorm                     : Texas scramble

Handicap                     : vanaf hcp 36

Inschrijven                   : per email, info@ladiesofgolf.pt

Kosten                         : NCA leden € 35,00

: optioneel lunch € 17,50

In het kader van Sinterklaas organiseer ik ook een December prijsvraag waarmee je als team leuke prijzen kunt verdienen en lijkt het mij leuk om ook nog na de prijs uitreiking met de mensen die blijven lunchen een sinterklaas dobbelspel te doen. Hierover later meer.

inschrijving is definitief zodra de betaling voor deelname ontvangen is.
Annuleren tot 3 dagen voor aanvang krijg je 100% restitutie, daarna is restitutie niet
meer mogelijk.

Programma

09.00 uur         Ontvangst met koffie of thee

09.15 uur         Welkom en uitleg spelvorm

10.00 uur         Eerste Starttijd

12.30 uur         Prijsuitreiking

12.30uur          Lunch optioneel

 

Ladies of Golf

De doelstelling van Ladies of Golf is ontstaan uit de behoefte om de stap naar golfen voor vrouwen in Portugal makkelijker te maken en aansluiting te vinden zonder dat je meteen lid hoeft te worden van een golfclub. Samen helpen wij je op een leuke manier je sociale (golf)netwerk uit te breiden, je golfspel te verbeteren door samen te spelen, te trainen/lessen, verschillende banen te bezoeken en je op de hoogte te houden van leuke golfevenementen en andere golf weetjes. Ladies of Golf verzorgen onder andere groepslessen, privélessen, workshops waaronder de workshop “versterk je mentale golfvaardigheid”.

Met dit in gedachten organiseert Ladies of Golf golfevenementen voor dames in de baan waarbij de nadruk ligt op het opbouwen van je vertrouwen, coursemanagement vaardigheden en sociale netwerk. Dit is ingedeeld in 3 soorten baanevenementen. 

  1. Baanlessen

Met maximaal 4 personen krijg je tips en tricks over hoe je je het beste kunt voorbereiden op het spelen van een rondje golf en hoe je wat je al op de driving range kunt ook in de baan kunt toepassen.

  1. Baan evenement 9 holes

Dit evenement is bedoeld om gewoon een goede tijd met elkaar in de baan te hebben zonder stress en hierbij gaat het vooral om het spel element. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de spelvorm “Texas scramble”.

  1. Baan evenement 18 holes

Bij een 18 holes evenement gaat het om de knikkers, oftewel gewoon een lekker rondje golfen met leuk gezelschap waarbij je voor de voor jezelf er de beste score speelt. Denk hierbij aan Strokeplay of Stableford evenementen.

Nog geen lid van de NCA Portugal?

Word nu lid van de gezelligste club van Portugal en geniet van de vele voordelen zoals deze leuke golfmorgen voor vrouwen! Verder ontvang je 10x per jaar ons prachtige maandblad ‘Blik op Portugal’! Dit en nog veel meer voordelen van het lidmaatschap! Klik op de link voor meer informatie!