Gezellig golfen met andere vrouwen?

Golf jij en heb je zin om gezellig te golfen met andere Nederlandse vrouwen? Kom dan donderdag 2 februari naar onze eerste dames golfochtend georganiseerd door Ladies of Golf in samenwerking met de NCA Portugal. De golfochtend wordt georganiseerd door de Nederlandse PGA Golfprofessional Lidy Ram. We spelen voor de gezelligheid en om je golfnetwerk uit te breiden.

Lidy Ram

Penina Golf Course

De eerste keer spelen we op een van de oudste banen in de Algarve namelijk de Penina golf course in Portimão. Omdat we willen dat iedereen zich op zijn gemak voelt hebben we gekozen voor de Resort Course. Dit is een makkelijke toegankelijke baan en leent zich uitstekend voor gezelligheid. Wil je ook nog gezellig blijven lunchen laat het ons dan even weten.

Meld je aan voor een gezellige golfochtend

 

Locatie                       Penina Hotel en Golf Resort Portimão

Baan                          Resort Course

Aantal holes               9 holes

Spelvorm                    Texas scramble

Handicap                    Minimaal 36

Inschrijven                 

per email:: info@ladiesofgolf.pt

Kosten

€35,-
optioneel lunch €17,50

Inschrijving is definitief zodra de betaling voor deelname ontvangen is.

Annuleren                

tot 3 dagen voor aanvang krijg je 100% restitutie, daarna is restitutie niet meer mogelijk.

Programma

 09.30 uur       Ontvangst met koffie of thee

10.00 uur       Welkom en uitleg spelvorm

10.30 uur       Eerste starttijd

13.00 uur       Prijsuitreiking

13.10 uur       Lunch optioneel

Ladiesgolf2 Medium

Ladies of Golf

De doelstelling van Ladies of Golf is ontstaan uit de behoefte om de stap naar golfen voor vrouwen in Portugal makkelijker te maken en aansluiting te vinden zonder dat je meteen lid hoeft te worden van een golfclub. Samen helpen wij je op een leuke manier je sociale (golf)netwerk uit te breiden, je golfspel te verbeteren door samen te spelen, te trainen/lessen, verschillende banen te bezoeken en je op de hoogte te houden van leuke golfevenementen en andere golf weetjes. Ladies of Golf verzorgen onder andere groepslessen, privélessen, workshops waaronder de workshop “versterk je mentale golfvaardigheid”.

Met dit in gedachten organiseert Ladies of Golf golfevenementen voor dames in de baan waarbij de nadruk ligt op het opbouwen van je vertrouwen, coursemanagement vaardigheden en sociale netwerk. Dit is ingedeeld in 3 soorten baanevenementen. 

  1. Baanlessen

Met maximaal 4 personen krijg je tips en tricks over hoe je je het beste kunt voorbereiden op het spelen van een rondje golf en hoe je wat je al op de driving range kunt ook in de baan kunt toepassen.

  1. Baan evenement 9 holes

Dit evenement is bedoeld om gewoon een goede tijd met elkaar in de baan te hebben zonder stress en hierbij gaat het vooral om het spel element. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de spelvorm “Texas scramble”.

  1. Baan evenement 18 holes

Bij een 18 holes evenement gaat het om de knikkers, oftewel gewoon een lekker rondje golfen met leuk gezelschap waarbij je voor de voor jezelf er de beste score speelt. Denk hierbij aan Strokeplay of Stableford evenementen.

De volgende golfochtend voor vrouwen is: 6 april

 

Nog geen lid van de NCA Portugal?

Word nu lid van de gezelligste club van Portugal en geniet van de vele voordelen zoals deze leuke golfmorgen voor vrouwen! Verder ontvang je 10x per jaar ons prachtige maandblad ‘Blik op Portugal’! Dit en nog veel meer voordelen van het lidmaatschap! Klik op de link voor meer informatie!