Kom naar het bruisende NCA Golftoernooi in Portugal! Dit wordt alweer het 3e jaar dat we de strijd aangaan op de prachtige Salgados golfclub, gelegen bij Guia, Albufeira. Met flights van 4 spelers zullen we op 18 uitdagende holes uitmaken wie zich de beste golfer van 2023 mag noemen in de NCA Portugal. Dit geweldige evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Martin’s E-bike!

Stel je voor: een stralende zon die hoog aan de hemel staat, een zacht briesje dat door je haar waait terwijl je je club vastgrijpt, en de opwinding die door je aderen stroomt terwijl je je voorbereidt om de perfecte slag te maken. Het NCA Golftoernooi in Portugal 2023 is dé plek waar golfers samenkomen om hun passie te delen en nieuwe vriendschappen te smeden.

Het gaat niet alleen om de sport; het gaat om het gevoel van gemeenschap en het creëren van onvergetelijke herinneringen. Van het bewonderen van de adembenemende omgeving tot het juichen voor je medespelers, elke stap op de groene fairways brengt je dichter bij een unieke ervaring. Bereid je voor op een dag vol spanning, competitie en vreugde, want het NCA Golftoernooi in Portugal 2023 belooft een mooi evenement te worden dat je niet wilt missen. Schrijf je in, leg je clubs klaar en maak je klaar om de golfsport naar nieuwe hoogten te brengen op het prachtige terrein van de Salgados golfclub.

Salgados Golfclub

Salgados Golfclub staat bekend om zijn adembenemende locatie in Herdade dos Salgados, vlakbij Albufeira. Met de nabijheid van Praia dos Salgados en het natuurreservaat Lagoa dos Salgados is het niet alleen een golfbaan, maar ook een paradijs voor verschillende vogelsoorten, waarvan sommige met uitsterven worden bedreigd. Hier kun je genieten van een unieke golfervaring, met een prachtig uitzicht op de oceaan en het betoverende gezang van vogels. De baan is gemakkelijk beloopbaar, omdat deze grotendeels vlak is, maar de constante aanwezigheid van wind maakt het altijd een uitdaging.

Bijna elke hole wordt omringd door schilderachtige lagunes, en vooral hole 6 staat bekend als een van de moeilijkste ter wereld vanwege het vele water en de lengte. Verder behoren ook holes 7, 8 en 15 tot de absolute pareltjes van deze baan en zelfs de hele regio!

Wie gaat de derde NCA Golfbeker winnen?

Ben jij degene die dit jaar de felbegeerde NCA Golfbeker in Portugal zal winnen? Na afloop van het toernooi zullen we natuurlijk een prijsuitreiking hebben, gevolgd door een welverdiend drankje om te toosten op een geweldige dag!

Tee tijden: tussen 12 en 13.30 uur (individuele start tijden worden nog bekend gemaakt).
Greenfee: €65 p.p. + €15 p.p. extra per persoon indien je van een buggy gebruik wilt maken (o.b.v. 2 personen in 1 buggy).

Hoe doe je mee?

Opgeven: https://forms.gle/q6pQR9EkjkgvemSSA

Het NCA Golftoernooi is exclusief voor NCA leden en wordt mede mogelijk gemaakt door Martin’s E-bike.

Heb je al opgegeven, dan hoef je niet nog eens op te geven. Weet je niet meer of je hebt opgegeven? email dan naar info@ncaportugal.com

Geen lid van de NCA Portugal?

Onthoud dat het NCA Golftoernooi exclusief is voor NCA-leden. Maar maak je geen zorgen als je nog geen lid bent van de NCA Portugal. Voor slechts €60 kun je al lid worden van deze gezellige club en ontvang je 10 exemplaren van het inspirerende magazine “Blik op Portugal” in je brievenbus. En er zijn nog veel meer voordelen waar je van kunt profiteren! Klik op onderstaande link om hier meer over te lezen en sluit je aan bij de leukste club van Portugal!

https://ncaportugal.com/lid-worden/