Eindelijk kunnen we na twee jaar met veel plezier berichten dat Sinterklaas en zijn Pieten een bezoek zullen brengen aan de Nederlandse kinderen in Portugal! Hij komt 3 december in Lissabon en 10 december bij Krazy World Algoz! Hier vind je alle info over Sinterklaas in LIssabon.

Sinterklaas in Lissabon

Op zaterdag 3 december komt Sinterklaas aan bij Fundação do Gil, Avenida do Brasil 53 in Lissabon.

Vanaf 14.00 uur zetten wij de deur open om onder het genot van sinterklaaslekkernijen in spanning te wachten op zijn komst. Om 14.30 uur verwelkomen we de Sint en zijn Pieten onder luid gezang.

Voor deze feestmiddag vragen wij de volgende entreeprijzen. Deze zijn:

– voor leden: € 5 per volwassene en € 2 per kind
– voor niet-leden: € 8 per volwassene en € 4 per kind.

De consumpties zijn in deze entreeprijs inbegrepen. U kunt bier, wijn, frisdrank en water verkrijgen. Ook zorgen wij, naast het snoepgoed, voor een hartig hapje.

Dit jaar hebben wij als bestuur besloten om de betaling vooraf plaats te laten vinden. Na inschrijving zullen wij het rekeningnummer van de Nederlandse Vereniging Lissabon aan u doorgeven. Betalen op de dag zelf is niet mogelijk. U wordt vriendelijk verzocht om u uiterlijk zondag 27 november in te schrijven.

U kunt de kadootjes die de Sint gaat uitdelen bij aankomst inleveren. De informatie krijgt u bij de entree. De kadootjes moeten duidelijk voorzien zijn van voor- en achternaam, zodat de Pieten goed hun werk kunnen doen. De Sint heeft besloten dat het kado maximaal € 20 per kind mag zijn. Kunt u rekening houden met de grootte en het gewicht van het kadootje zodat het in de zak van Sinterklaas past?

Sinterklaas zou het leuk vinden als er kinderen zijn die een dansje willen laten zien, een liedje komen zingen of iets anders “speciaals” aan de Sint willen laten zien.

U kunt ook een kleine anekdote doorgeven over uw kind. Sinterklaas gaat bekijken welke kinderen uitgenodigd worden om naar voren te komen. (dit in verband met de tijdslimiet) U kunt al deze informatie uiterlijk zondag 27 november per email aan ons doorgeven.

Zou u de volgende punten willen vermelden in uw inschrijvingsmail naar info@nvlissabon.com

– naam
– aantal volwassenen
– aantal kinderen
– leeftijd van de kinderen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Yvonne, 916452163 of Martelle 962681153

Dat dit sinterklaasfeest op deze manier kan plaatsvinden is mede te danken aan onze sponsoren:

Repropel, Lda     https://www.repropel.com

Neves Insurance   https://www.nevesinsurance.com

Dutch Portuguese Chamber of Commerce     https://www.ccph.pt

Tot 3 december!!

De Sinterklaascommissie