– advertorial –

Sinds 1993 is BTA International gespecialiseerd in het vervoeren van goederen vanuit/naar Portugal. Een transport naar Portugal is een veel voorkomend transport dankzij de grote hoeveelheden handel tussen Portugal en Nederland. Via BTA International is het eenvoudig om de transportkosten te berekenen via de Transculator. Deze Transculator geeft direct inzicht in de prijs voor het transport en de verwachte looptijd. De prijzen in deze Transculator zijn gebaseerd op zakelijke transporten en kunnen in de meeste gevallen gehanteerd worden wanneer alle ladinggegevens correct zijn ingevuld.

Omdat BTA International een echte transportspecialist is voor Portugal, hebben ze meer mogelijkheden dan alleen een regulier wegtransport. Zo is het mogelijk om te kiezen voor spoedtransport of koeltransport. Wanneer een zending snel in Portugal moet zijn is het mogelijk om te kiezen voor een spoedtransport. Hier wordt gebruik gemaakt van een koeriersdienst die al binnen 3 uur voor de deur kan staan. Ook een koeltransport is een populaire manier van transporteren. Ook is een speciaal transport mogelijk voor extreem grote of zware ladingen. Tot slot is het ook mogelijk voor particulieren om spullen te laten vervoeren naar Portugal. Wel moeten particulieren voldoen aan een aantal voorwaarden. Die geven vaak garantie op een probleemloos transport.

Wanneer je de prijs berekend hebt voor een transport krijg je ook direct toegang tot het klantenportaal van BTA. Daar is het mogelijk om alles terug te vinden wat je nodig hebt voor, tijdens en na het transport. Zo accordeer je hier offertes, zie je de status van je zending, raadpleeg je bijbehorende documentatie, chat je live met je contactpersoon en boek je nieuwe transporteren. Dit doe je allemaal in een overzichtelijk portaal.

Wanneer je vragen hebt voordat je een offerte gaat aanvragen, kan je via de website van BTA een live-chat starten met een van de specialisten. Een van de specialisten beantwoord dan direct jouw vraag.

Logo BTAInternational