Recentelijk is het boek Portugal  ‘Stukje bij beetje’ van Cees Groenewegen verschenen. Het boek beschrijft het land Portugal, de maatschappij en de mensen in 204 minihoofdstukjes.  “Wat een heerlijk boek vol leuke en interessante wetenswaardigheden over Portugal! Een must have voor iedereen die Portugal in zijn hart heeft gesloten! “

10% naar Oekraine

Op 17 maart a.s. is er een koffieochtend bij Mikki’s Place to Stay waar je het boek gesigneerd en wel direct bij de schrijver kan kopen, onder genot van een kopje koffie! Tevens een leuke manier om andere Nederlandstaligen te ontmoeten! 3 vliegen in 1 klap… 10% van de boekenverkoop tijden deze morgen gaat naar naar de vluchtelingenhulp voor Oekraine.

Boekpresentatie Cees Groenewegen

Wie is Cees Groenewegen?

Cees werkte van 1997 tot 2010 in een aantal directiefuncties voor de Portugese Amorimgroep, woonde daardoor een aantal jaren in Porto en woont sinds 2010 in de Algarve. Door zijn werk én zijn Portugese vrouw en schoonfamilie is hij inmiddels flink vergroeid met het land.

Het booek van Cees is te bestellen bij alle (online) boekhandels in Nederland en Vlaanderen. Direct bestellen bij de schrijver kan ook via portugalstukjebijbeetje@gmail.com.

Mikki’s Place to Stay Pera

Het is niet de eerste keer dat we bij Mikki’s Place to Stay de koffiemorgen houden. Het is een bijzondere plek en een gezellige ambiance.

WAT KOST HET?

Koffie/thee met wat lekkers:

NCA Leden: €5, niet leden: €7,50

Geef je op: info@ncaportugal.com

Waar is Mikki’s Place?

Google Map: https://goo.gl/maps/8rUhDMqMocAXJb7S7

Adres

Areias de Pera 700A

8365 201 Pera

+351 913 700 302

Lid worden van de Nederlandse Club?

Wordt ook lid van de NCA Portugal en ontvang 10x jaar de Blik op Portgual!

Lees hier alle voordelen vanhet lidmaatschap :

https://ncaportugal.com/