Wizz Air heeft een nieuwe route tussen Faro en Rome Fiumicino gelanceerd.

De vluchten zullen in juli beschikbaar zijn en zullen dan vanaf 1 augustus tot 27 oktober tweemaal per week plaatsvinden, met vluchten op woensdag en zondag.

Wizz Air exploiteert reeds routes vanuit Faro, onder meer naar Wenen (Oostenrijk), Cardiff (Wales) en Doncaster en Londen Luton in Engeland.

De nieuwe routes van Wizz Air maken deel uit van hun uitbreiding met de opening van een basis in Rome Fiumicino. Tijdens de openingsceremonie van de basis in Rome Fiumicino zei George Michalopoulos, Chief Commercial Officer van de Wizz Air Group: “Onze gloednieuwe A320 neo-familie vliegtuigen en onze verbeterde beschermende maatregelen zullen zorgen voor de best mogelijke hygiënische omstandigheden voor reizigers, terwijl we tegelijkertijd opereren met de kleinst mogelijke ecologische voetafdruk.

“We zijn blij met de invoering van het EU-certificaat Covid-19 en hopen dat dit het gemakkelijker en zorgeloos verkeer van mensen binnen de Europese Unie zal ondersteunen. We kijken ernaar uit om passagiers aan boord te verwelkomen met een geweldige service en een glimlach.”

Bron: The Portugal News