Top 5 routes in Portugal om deze zomer te rijden

Hoewel de EN2 bekend staat als favoriete route in Portugal om te rijden voor een uitstapje, heeft Bridgestone nog een aantal andere toproutes in Portugal samengesteld. Het bekende bandenmerk heeft vijf routes in Portugal aanbevolen om in de zomer te rijden en dat zijn:

Estrada Nacional 222

– Deze weg, die wordt beschouwd als een van de mooiste wegen ter wereld, loopt langs de Dourovallei, met werkelijk overweldigende landschappen, waarbij wijngaarden en de rivier de Douro deel uitmaken van de vergezichten. Een route in Portugal om niet te missen!

Estrada Nacional 230

– Ondanks de lengte van slechts 64 km is dit een goede optie om de schoonheid van Serra da Estrela te bewonderen, met verschillende bochten onderweg en met verschillende redenen om te stoppen, waaronder de Três Entradas-brug, de Santo Aleixo-kerk, de kapellen van Nossa Senhora de Fátima en Nossa Senhora da Saúde en de vele bronnen langs de weg.

Estrada Nacional 304

– Perfect om de hoeken van Serra do Alvão te leren kennen. Deze route in Portugal met brede en probleemloze bochten wordt omringd door natuur met watervallen en uitzichtpunten en niet te vergeten de pittoreske dorpjes in de regio.

Estrada Nacional 114

– In de Ribatejo-regio stelt deze weg ons in staat om alle schoonheid van de landelijke landschappen te waarderen. Naast het groen van de wijngaarden is het mogelijk om middeleeuwse kastelen en historische dorpjes te ontdekken.

Estrada Nacional 507

– Als we verder naar het zuiden van het Portugese vasteland rijden, vinden we de perfecte weg om de schoonheid van de rivier de Guadiana te bewonderen.

Dit artikel over routes in Portugal stond in The Portugal News.

 

Bron: The Portugal News, 20 juli 2023

2023-11-21T10:27:51+00:0021 juli 2023|Nieuws, Portugal|0 Reacties
Ga naar de bovenkant