Binnenkort bij al onze NCA Portugal leden op de deurmat! Ons nieuwste maandblad Blik op Portugal september met als thema Kunst en Cultuur.

Cultuur is bepalend voor de identiteit van landen, steden en dorpen. Het vergroot de leefbaarheid en samenhorigheid. Ieder dorp kan zich onderscheiden met een eigen cultureel aanbod. Eigen cultuur maakt een plek tot een geliefde bestemming voor
toeristen, een broedplaats voor creatief talent en een schatkamer voor kunstliefhebbers. In Portimão ontstaat er zo´n dorp, pal achter de kerk. En Yuri Wentink is de “burgemeester”.

Wat kunnen we deze maand nog meer verwachten?

Blijf bewegen! is het advies van Heino Folmer, huisarts in Albufeira. Een artikel dat ons verteld dat we naast fysieke mobiliteit ook onze hersen moeten blijven gebruiken! Hoe dan???

Veerle Devos is vol ontzag over de schoonheid van Portugal en schreef er een prachtig boek over… een reportage met foto’s ‘to die for’

Het eerste deel van een aangrijpend verhaal van Francisco over dementie en mantelzorg

Kunstliefhebbers opgelet, een aantal leuke tips van kleine workshop galerie, tot centrum voor hedendaagse kunst.

Het is weer druivenoogsttijd. In de streek Bairrada worden prachtige wijnen geproduceerd, met de Baga en Bical druif voorop.

Dit en nog veel meer in het nieuwste nummer Blik op Portugal

Wil jij ook de Blik op Portugal ontvangen?

Dat kan, tot eind augustus hebben we nog een leuke zomeraanbieding!

Lees op onze website alle voordelen van lid worden van de Nederlandstalige Club in Portugal!