Heb jij een onderneming of wil je een onderneming starten in Portugal? Dan is dit een ideale manier om andere ondernemers te ontmoeten en op een leuke manier met elkaar ervaringen uit te wisselen!

Op 20 oktober is er een nieuwe start van de business club die we graag op ludieke wijze aanvangen. Het idee is om met ondernemers aan boord te gaan op het zeilschip de Bom Dia in Lagos. In een ongedwongen sfeer, ervaringen met elkaar uitwisselen, genietend van de prachtige Atlantische oceaan en de mooiste kustlijnen van de Algarve!

Gedurende de twee uur durende zeiltocht zullen we met elkaar opnieuw de koers van de ondernemersclub bepalen, om nadien frequenter met elkaar af te spreken.

Het zeilschip de Bom Dia

De Bom Dia is gebouwd in Setúbal rond 1955. Oorspronkelijk gebruikt voor zouttransport op rivieren en kustgebieden. Gerenoveerd voor toerisme in 1978. Sindsdien hebben vele toeristen met dit prachtige authentieke zeilschip een tocht mogen maken! In samenwerking met Bom Dia Boottrips, geven we ook JOU deze gelegenheid!

Technische details van de Bom Dia:

Registratienummer LG 1171 AL Lengte over alles 19m Breedte 4.80m Gewicht 31 ton Max. snelheid onder zeil 8,9 knopen Motor 110pk 6 cilinder Ford Bemanning 3 tot 4

Details van de zeiltocht:

Datum: 20 oktober, 10.30.

Om 10.30 starten we vanuit de haven van Lagos. De kosten zijn €25 voor zakelijke NCA leden. Bent u geen zakelijk lid, of helemaal geen lid van de NCA dan betaald u €35.

Aanmelden voor deze unieke zeiltocht?

Graag per email: info@ncaportugal.com

Lid worden van de NCA Portugal?

Dat kan!

Voor €60 per jaar bent je al lid en krijgt je o.a. 10x het prachtige en informatieve Blik op Portugal in de brievenbus (zowel in Portugal, maar ook in andere landen van de EU).

Meer informatie en aanmelden: