Datum: 25 mei
Tijd: 19 uur
Plaats: online-webinar
Prijs: gratis voor NCA-leden, €7.50 voor niet-leden
Opgeven: infocaportugal.com

NHR hoe en wat

Leendert Verschoor gaat wederom de webinar over NHR geven. De voorwaarden veranderen constant, tijd voor update en voor iedereen die hier iets meer over wilt weten.

Steeds meer Nederlanders investeren in Portugal (onroerend goed, start-up’s, zzp´ers/ondernemers) of besluiten om fiscaal inwoner te worden in Portugal. Portugal heeft namelijk een aantrekkelijk inkomstenbelasting regime voor natuurlijke personen, genaamd “Residentes Não habituais” (NHR), waarbij Portugal, onder bepaalde voorwaarden, inkomsten, zoals bijvoorbeeld arbeidsinkomen, rente, dividend, huurinkomsten en pensioenen vrijstelt van inkomstenbelasting in Portugal.

Tijdens het Webinar van 25 mei om 19 uur (Pt tijd), zal Leendert Verschoor, het NHR regime uitleggen en specifiek ingaan op de gevolgen en mogelijkheden voor Nederlanders.

Wie is Leendert Verschoor?

Na een aantal jaren als belastingadviseur werkzaam te zijn geweest in Nederland, ben ik in 1999 naar Portugal gegaan en sindsdien werkzaam bij PwC in Lissabon als belastingadviseur. Ik adviseer bedrijven en particulieren inzake de Portugese en international belastingheffing. De invoering in 2009 van het “residente nao habitual” belastingregime heeft geleid tot een instroom van meer dan 50.000 Nederlanders en andere nationaliteiten, die zich fiscaal als inwoner hebben ingeschreven in Portugal.

Hoe doe je mee?

Stuur een email naar: info@ncaportugal.com

Alleen na inschrijving via de email ontvang je een zoomlink met inlog codes (en uitleg hoe zoom werkt, mocht je hier niet bekend mee zijn). Deze link wordt op de dag zelf verzonden.

Wat kost het?

Voor NCA leden: GRATIS. Niet-leden betalen €7.50

GEEN LID VAN DE LEUKSTE CLUB VAN PORTUGAL?

Kijk dan eens op onderstaande link, daar vindt u alle voordelen op een rijtje plus aanmeldformulier!

https://ncaportugal.com/lid-worden/

 

Tot online!