Kom jij ook naar de NCA Nieuwjaarsborrel?

De NCA-leden konden het al lezen in de Blik op Portugal van december: de Nieuwjaarsborrel komt er aan, en wel op zondag 22 januari. Jij komt toch ook om te toosten op het nieuwe jaar?

Waar en wanneer?

De borrel vindt plaats op zondag 22 januari, van 14.00 tot 17.00 uur, in de Palm Pool bar van het Anantara Holiday Resort in Vilamoura. De naam zegt het al, we zullen het glas heffen rond het prachtige zwembad! Er zijn heerlijke hapjes en bitterballen!!!!

Er is voldoende parkeerruimte. Bij regen is er een binnen optie!

GPS-cöordinaten: 37.103139,-8.142139

Google maps: https://goo.gl/maps/XNamDQxv3oUBiizK8

Hoe ziet 2023 eruit voor jou?

Wat gaat het jaar voor jou persoonlijk brengen? Welke kwaliteiten kun je het beste inzetten? Moet je nou links of rechtsaf?

We hebben een aantal mensen gevraagd je hierbij te helpen, ieder op zijn eigen manier:

Anne van der Zee, vertelt meer over jouw karakter, kwaliteiten, blokkades, passies en/of levensloop, middels handlezen of tarotkaarten.

Maria Cristina Bararão de Oliveira: zal met een korte human design sessie jou laten inzien wat voor type je bent, hoe kan je het beste besluiten kan maken, en wat je kwaliteiten zijn.

Isabel Mouta zit klaar met haar oracle kaarten. Trek een kaart, en zij zal jou exact vertellen wat deze kaart betekent voor jou!

Cindy Bijlsma zal een reading doen. Tijdens een reading reist Cindy door je systeem, en vertelt wat belangrijk is om te weten, het is altijd een verrassing wat komt. Soms komen er gidsen, overledenen, vorige levens. Haar specialiteit is het potentieel waarmee je gekomen bent en wat je tegenhoudt om dat te leven.

Christien Smit neemt allerlei kaarten mee. Afhankelijk van je vraag of welk kaarten set je aanspreekt. Ze heeft o.a. medicijnwiel kaarten, runentekens, Keltische boomhoroscoop en inzichtkaarten. Aansluitend geeft ze een korte reiki behandeling.

Anita Prem, heeft al 35 jaar ervaring in o.a. astrologie. Ze gaat een astrologie kaart voor je maken. Verborgen talenten, je focus voor lange termijn kunnen boven komen. Je kwaliteiten die je kan gaan ontwikkelen en komend jaar gebruiken.

Jel Bouman gaat met jou een inzichtkaart maken. Je gaat deze zelf maken. Jel zal je aanwijzingen geven. Je krijgt daarna een zoom sessie met Jel om de kaart te ‘lezen’. Wat betekent deze kaart voor jou? Waar kan jij best op focussen komend jaar, waar krijg je energie van? Deze sessie duurt 1 uur en 15 minuten en kost €10. Max 6 personen.

De andere consulten duren maximaal een kwartier en kosten €5. Let op, de plaatsen zijn beperkt! Wil je je kans niet voorbij laten gaan? Maak dan direct bij binnenkomst een afspraak voor een specifiek tijdstip.

Kinderen

Diana Steenbeek gaat het spel Schatgravers spelen met de kinderen. Een spel waar de kinderen hun ‘schatten’ (kwaliteiten) gaan ontdekken op een speelse manier. Het leuke is dat er alleen maar winnaars zijn. Het wordt in 2 delen gespeeld.

14.30 – Deel 1 spelen we het spel en krijg je een oorkonde met je schatten (ca 1 uur, €5)

16.00 – Deel 2 maken we een schatkaart met je schatten en uitdagingen. ? (ca 1 uur, €5 per kind)

Het spel is voor ALLE leeftijden geschikt.

Opgeven bij de entree! Kosten €5 per kind per deel.

Toegang 

NCA-leden zijn welkom, maar ook niet NCA leden. Wellicht heb je een vriend of kennis die onze club nog niet kent en er graag meer over wil weten. Of gewoon wil genieten van een gezellig, informeel samenzijn. Breng haar/hem mee! Iedereen is van harte welkom en kan ter plekke lid worden!

Uiteraard wordt er gezorgd voor een welkomstdrankje en lekkere hapjes. Overige drankjes zijn voor eigen rekening.

NCA-leden betalen €6 entree en krijgen hiervoor 4 consumptiemunten. Ben je geen lid, dan betaal je €10 en krijg je ook 4 consumptiemunten. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree.

NCA leden hebben deze uitnodiging per email ontvangen en kunnen deze laten zien als bewijs.

Wij wensen jullie een heel mooi Nieuwjaar en zien jullie graag op zondag 22 januari bij Anantara!

Wij wensen jullie een heel mooi Nieuwjaar en zien jullie graag op zondag 22 januari bij Anantara!

Namens het NCA bestuur,

Margaret, Jacqueline en Michèle