Hoe haal je meer klanten uit je social media? Wie zijn mijn klanten? Hoe bereik ik ze? Hoe zet je social media in voor jouw product of dienst?

Carla de Barros Barbosa komt speciaal voor jou naar de Algarve om een 3 uur durende workshop personal branding te geven. Na deze workshop heb jij de juiste tools om aan de slag te gaan om jou product of bedrijf te promoten op social media, inclusief een tekst!

Iedereen die met jouw bedrijf of merk in aanraking komt heeft daar een beeld bij. Het merk komt op een bepaalde manier over. Een beeld dat je proactief kunt beheren en zelf de regie over kunt hebben.

In de masterclass (personal) branding op social media wordt in praktische stappen toegelicht hoe je voor een bedrijf, merk of een persoon een helder en eenduidig merk kunt neerzetten. Vervolgens wordt aan de hand van praktische voorbeelden en tips toegelicht hoe je jouw (persoonlijk) merk op Instagram, Facebook of LinkedIn optimaal voor je kunt laten werken.

Van het creëren van een aansprekend social account tot aan het optimaliseren van je profiel. Je krijgt alle ins en outs over hoe je bereik en engagement met je doelgroep kunt maximaliseren en hoe content op social media het beste kan worden ingezet.

Wie is Carla de Barros Barbosa?

Carla de Barros Barbosa is bedrijf-en merkstrateeg. In de afgelopen 20 jaar heeft ze meer dan 150 merken geadviseerd. Carla opereert vanuit Amsterdam én Lissabon. Ze is de coauteur van het boek De PR-factor. Ze geeft Masterclasses over onderwerpen als ondernemerschap en branding. Ook geeft ze workshops of 1-op-1 sessies. Je kunt haar tips volgen via Instagram @CarladeBarrosBarbosa of bezoek haar website www.BarrosBarbosa.com voor meer informatie.

  • Datum: donderdag 13 oktober 2022
  • Tijd: 10-13 uur.
  • Locatie: wordt nog doorgegeven, waarschijnlijk centraal Algarve.
  • Prijs: €65 NCA leden, niet-leden: €100
  • Inschrijven en meer informatie: info@ncaportugal.com laat bij opgeven ook weten hoe je bedrijf heet, en eventueel website adres.

Lees hier meer over zichtbaarheid op social media.

Lid worden van de Nederlandstalige Club in Portugal?

Geniet van de vele voordelen van het lidmaatschap van de NCA Portugal zoals gratis webinars, ontmoeten van andere Nederlandstaligen en ondernemers in Portugal. Meer dan 70% van onze leden zegt lid te zijn vanwege de Blik op Portugal, het maandblad dan 10x per jaar verschijnt, boordevol tips, verhalen en interessante wetenswaardigheden.

Kijk hier voor meer informatie over het lidmaatschap.