We zijn verheugd om de vacature voor een housekeeping medewerker in onze verslavingskliniek in het prachtige Portugal aan te kondigen. Als housekeeping medewerker speel je een essentiële rol in het creëren van een veilige, schone en ondersteunende omgeving voor onze cliënten.

Lees verder om meer te weten te komen over deze geweldige kans en hoe je deel kunt uitmaken van ons team dat bijdraagt aan herstel en transformatie.

Medewerker housekeeping Portugal

Werkweek: 24 – 36 uur / week
Locatie:  São Brás de Alportel, Portugal

GGZ Portugal Aangepast

GGZ Interventie is een professionele verslavingszorginstelling

GGZ Interventie biedt zowel ambulante therapie als een klinisch programma gericht op de behandeling van dosering- en verslavingsproblemen, zoals alcohol, drugs, medicijnen, en gokverslaving.
Hierdoor zijn wij in staat om elke patiënt een passend programma aan te bieden. Bij GGZ Interventie staat de patiënt centraal.

Wat ga je doen?

Als housekeeping medewerker ben je actief in onze kliniek in Portugal, waar de sfeer gekenmerkt wordt door een intieme en huiselijke sfeer.

  • Je verricht schoonmaakwerkzaamheden in diverse ruimtes volgens onze schoonmaakrichtlijnen;
  • Het verwisselen van beddengoed, schoonmaken van meubilair, deuren e.d., stoffen en stofzuigen van het pand, schoonmaken en desinfecteren van de badkamers/toiletten, etc.;
  • Je signaleert en meldt beschadigingen aan de inventaris en het pand.

Wie ben jij?

Om succesvol te kunnen zijn als schoonmaker heb je een flexibele instelling, heb je een fysiek goede conditie, ben je representatief en gastvrij.

Daarnaast heb je kennis van voorschriften met betrekking tot het juiste gebruik van schoonmaakmiddelen, ben je geïnteresseerd in schoonmaak/onderhoud en vind je het leuk om zorg te dragen voor mensen op een dienstverlenende manier. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken.

Wat bieden wij?

In de eerste plaats bieden wij jou een leuke baan bij een jong, dynamisch en succesvol bedrijf. Daarnaast kom je te werken op een fijne werkplek in São Brás de Alportel, in Portugal.

Het overhandigen van een VOG is een onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Heb je interesse in deze functie? Aarzel dan niet langer en stuur ons een e-mail naar hr@ggzinterventie.nl.