Speciaal voor Valentijn ? heeft Restaurant JAN een 3 gangen take away menu gemaakt (12,13 en 14 feb);

– heartbeat cocktail
– verse Vietnamese summer rolls
– beef encôute met een truffel-rode wijn saus
– een klein liefdes taartje (homemade met een persoonlijke tekst).

Het totale menu kost €36 pp

Onze heartbeat cocktail maak je zo: 3cl wodka 2,5cl aardbei bols, scheutje batida de coco likeur en 5 cl ananassap. Decoreer met 1 aardbei (of braam) en chocolade schaafsel op de rand van het glas.

Bestel het Valentijns menu voor donderdag 11 februari, via: +351 925 646 020 (whatsapp of bellen). Of via messenger / via onze facebook pagina:
https://www.facebook.com/jancarvoeiro/

Deze video laat zien hoe je de Heartbeat Coctail maakt:

Restaurant JAN

Restaurant JAN opende haar deuren in juni 2011 aan het Carvoeiro plein. Jan is vernoemd naar de oprichter Jan Zegers (zijn bijnaam was mr Carvoeiro square, nadat hij bijna 40 jaar actief was in Carvoeiro, voornamelijk aan het plein. Jan is 26 maart 2019 overleden).

Jan is vooral bekend vanwege de centrale locatie en het heerlijke terras direct op het plein, perfect voor een lekkere cocktail. De keuken is gericht op smaken vanuit de hele wereld (Jan, taste of the world); ‘when east meets west’, met een Indonesische / Nederlandse nadruk. Niet om de laatste plaats vanwege de Indische chef Kenny.

Normaal zijn we open van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Tijdens de huidige sluiting proberen we onze gasten nog steeds van dienst te zijn met een heerlijk afhaal menu voor lunch en diner. Op verzoek kunnen we ook bezorgen. Zie hier het menu: https://www.jancarvoeiro.com/take-away-jan.pdf

De NCA Portugal geeft graag wat extra aandacht aan bedrijven die het moeilijk hebben tijdens deze Corona crisis.