Heb jij ook zo´n hoofd vol gedoe? Zo vol, dat het soms lijkt of er niks meer bij kan voordat je hoofd uit elkaar barst? Of slaap je slecht omdat zodra je gaat liggen er duizenden gedachten langskomen? Of merk je dat je snel geïrriteerd bent, een kort lontje hebt of je slecht kunt concentreren?

Daar hoef je niet langer mee rond te lopen!

Zaterdag 10 april om 4 uur gaat Selinde deze workshop geven. Je leert  met de MatriXmethode hoe je al je gedachten en informatie in je hoofd kunt ordenen en opruimen. Op jouw eigen unieke manier.  Alle informatie over werk, school, thuis, privé, je emoties en gedachten, krijgt een eigen handige plek zodat het weer heerlijk rustig wordt in je hoofd. Dan komt er weer ruimte voor leuke dingen in je hoofd. En rust zodat je weer lekker slaapt en vrijheid en vrolijkheid ervaart in je leven.

De workshop duurt een uur en voor de rest van je leven heb je hier profijt van. Zie ik jou ook? Welkom!

Wie is Selinde?

Mijn naam is Selinde van der Spek, geboren in 1965 in Nederland en ik woon sinds 2006 in Portugal samen met mijn man en dochter.

Selinde

In Nederland woonden we in een drukke stad en we verlangden naar een leven met meer rust, met meer natuur om ons heen. In 2006 verhuisden we naar Portugal, waar we in de uitlopers van het Serra da Estrela gebergte een quinta kochten. In de jaren die volgden werkten we hard aan onze droom: we maakten de verwaarloosde en overgroeide quinta schoon en verbouwden ons huis en twee vakantiehuisjes die we verhuurden aan natuurliefhebbers. We leefden zoveel mogelijk zelfvoorzienend en genoten van ons leven in de natuur en van het dorpsleven met onze inmiddels vele Portugese vrienden.

Stressvrij was het natuurlijk niet, maar we hadden andere uitdagingen dan in ons leven in Nederland. Bijvoorbeeld of er genoeg regen zou vallen om de putten te vullen, de gezondheid van onze dieren, of de moestuin voldoende zou zijn om ook in de winter ons te kunnen voeden en natuurlijk de bosbranden. Onze grootste angst werd werkelijkheid toen bij de grote brand in 2017 ook onze quinta en ons huis afbrandde.  Een jaar hadden we nodig om op te krabbelen, onze quinta te verkopen en nieuwe plannen te maken.

Ik startte met het organiseren van retreats voor coaches en trainers in Nederland en Belgie en kwam zo in contact met veel (oud)-collega´s. In Nederland werkte ik meer dan 20 jaar als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige met jongeren en volwassenen. De hulpverlening begon ook bij mij weer te kriebelen door deze contacten, zeker toen ik merkte dat heel veel mensen in mijn omgeving, net als ik, nog steeds veel last ervaarden van wat zij meemaakten tijdens de brand in 2017. Ik ben op zoek gegaan naar een manier om mijzelf en anderen te kunnen helpen en volgde de opleiding tot MatriX Professional bij het MatriX Instituut.

Ik ervaarde dat ik in hele korte tijd mij veel rustiger voelde, geen last meer had van herbelevingen en stress en dat ik weer veel meer plezier in mijn leven kreeg. De eigen regie over mijn gedachten en gevoelens heb. Dat gun ik iedereen!

Op dit moment zijn er in Nederland en verschillende andere landen ongeveer 500 MatriX Professionals werkzaam en het aantal groeit hard. Ik ben momenteel de eerste en enige in Portugal die met de MatriXmethode in het Portugees, Engels en Nederlands werkt. Duizenden mensen zijn met deze methode inmiddels geholpen om zich vrijer en vrolijker te voelen in hun leven.

Lees meer over mij en de MatriXmethode op: www.selindamente.pt (portugees) of www.matrixmethode.nl (Nederlands)

Hoe doe je mee?

Geef je op via: info@nca portugal.com

Voor aanvang zullen we een zoom link sturen met inlog codes en instructies!

Wat kost het?

Voor NCA leden is GRATIS! Voor niet-leden: €7.50

Wil je lid worden van de leukste vereniging van Portugal?

Hieronder de link met alle voordelen op een rijtje en aanmeldformulier:

lid worden?

 

 

 

Abraço, Selinde