Woensdag 3 maart om 19.00 (PT tijd) gaat Anita Goede ons inzichten geven in de wereld van de makelaardij!

Een huis kopen in Portugal is toch net weer even iets anders dan in Nederland. Wat moet je weten voor je begint en waar moet je op letten? Hoe werkt de makelaardij in Portugal en wat zijn de voordelen, nadelen en valkuilen van deze werkwijze? Dit en nog veel meer komt aan bod in de webinar:  Waar moet je op letten bij het kopen van een huis?

Anita Goede

Wie is Anita?

Mijn naam is Anita Goede, makelaar bij Century 21 Realty Art in Albufeira. Met mijn gezin (man en 3 kinderen) ben ik 13 jaar geleden vanuit Nederland naar Messines geëmigreerd.

De makelaardij is me eigenlijk per toeval in de schoot geworpen door Portugese vrienden die me vroegen hun huis te verhuren en later te verkopen. Vanuit ons eigen bedrijf heb ik de makelaardij vanuit de praktijk leren kennen en door onze eigen investeringen en bouw/verbouwprojecten persoonlijke ervaringen opgedaan aan de kopers kant. Inmiddels 4 jaar geleden ben ik door Century 21 benaderd en alhoewel ik een hele blije zelfstandige was hebben ze me toch kunnen overtuigen van hun meerwaarde.

Nu 4 jaar later ben ik ervan overtuigd dat dit de beste beslissing is geweest voor mijn persoonlijke ontwikkeling als makelaar, maar ook voor mijn verkopende en kopende klanten.

Wil je graag meer weten van mijn ervaringen als makelaar en zeker ook als koper, schrijf je dan in voor de webinar en neem een kijkje achter de schermen van de makelaardij in Portugal. Tot gauw!

Schrijf je in!

Stuur een email naar: info@ncaportugal.com

Alleen na inschrijving via de email ontvang je een zoomlink met inlog codes (en uitleg hoe zoom werkt, mocht je hier niet bekend mee zijn). Deze link wordt op de dag zelf verzonden.

Wat kost het?

Voor NCA leden: GRATIS. Niet-leden betalen €7.50

Geen lid van de leukste club van Portugal?

Kijk dan eens op onderstaande link, daar vindt u alle voordelen op een rijtje plus aanmeldformulier!

https://ncaportugal.com/lid-worden/

Tot online!