• Datum: woensdag 27 april (vol) en donderdag 28 april
  • Kosten: €10 NCA leden en niet-leden van de NCA €15,00 inclusief verrassingshapje voor onderweg en drankje na afloop.
  • Locatie: Clube Caça e Pesca Cavaquense (Laranjeiro vlakbij de N125)(coördinaten: 37.0505023, -7.7883773)
  • Start: 10:00 tot 12:30 (duur wandeling ± 1:30 ± 6km)
  • Geef je op per email: info@ncaportugal.com

Wandeling Oost Algarve

De wandeling begint bij de Clube Caça e Pesca Cavaquense veel mensen noemen het ook we de “Braziliaan”. Dit is een echt lokaal restaurant/bar met typische Portugese gerechten. Vanaf daar lopen we eerst een klein stukje over een rustige weg.

Al snel komen we op prachtige oude wandelpaden en lopen we via licht stijgende en dalende onverharde paden door het echte ouderwetse en authentieke Portugal.

Halverwege de wandeling stoppen we nog even voor een klein Portugees hapje, daarna vervolgen we onze wandeling weer richting de ‘’Braziliaan’’. Daar kunnen we samen een drankje drinken en/of een hapje eten (dit zit niet bij de prijs in en reserveren is aanbevolen)

Wie is KIM?

Hallo wandelaars!

Mijn naam is Kim, en woon inmiddels een groot deel van het jaar in Laranjeiro. Wandelen is mijn grote passie! Ik hou ervan om in de natuur te zijn en wil dat graag delen met anderen. Daarom ben ik in 2008 begonnen met het organiseren van groepswandelingen. Daarmee begon ik in de zuidelijke Franse Alpen en sinds ik een groot deel van het jaar in de Algarve woon, organiseer ik ze ook hier in in het mooie Algarve.

Wil je lid worden van de leukste club van Portugal?

Hieronder de link met alle voordelen op een rijtje en aanmeldformulier:

https://ncaportugal.com/lid-worden/