Deze ontspannen stiltewandeling op zaterdag 18 december, dient om je te doen ontspannen en te bezinnen. In stilte gaan wij reflecteren wat wij mee willen nemen naar het nieuwe jaar 2022, maar ook wat wij achter willen laten in het jaar 2021. Ook bezinnen we ons op de mooie levenslessen die dit jaar ons geboden heeft. Deze wandeling van zes km begint bij de B&B The Art of Joy.

Je krijgt een A4 met vragen die je meeneemt in de stilte terwijl je langs het strand loopt van Meia Praia. De rust die van de Atlantische Oceaan uitgaat zorgt ervoor dat je al snel zorgen voor morgen achter je laat, en jij je over kunt geven aan zinnige bespiegelingen. Na een half uur strand keren we via kleine paadjes door de duinen en een dennenbos terug. Na een uur heffen we de stilte op en geef ik jullie informatie over de omgeving waarin wij wonen. Na anderhalf uur wandelen komen we thuis bij de B&B The Art of Joy. Hier staat geurende koffie, of thee en home made cake op ons te wachten!

Dat is de tijd waarin we onze ervaringen vrijuit kunnen delen met de afspraak dat dit binnen de groep blijft. Als kers op de taart kun je een tarot kaart pakken waarbij je uitleg krijgt wat deze kaart  voor jou kan betekenen.

Wie is Anne?

Veel mensen herkennen mij aan mijn schaterlach. Ik lach uitbundig, omdat ik voortdurend plezier ervaar in mijn werk. Service with a smile. Samen met mijn man Eus bestieren wij een Bed and Breakfast plus. Je kunt bij ons overnachten en gebruik maken van diverse activiteiten die wij organiseren.

Wandelgids in de Algarve

Eén van mijn passies is wandelen in de prachtige natuur die mij omringt. Daarom begeleid ik je graag tijdens één van de vele wandelingen die ik heb ontdekt in de omgeving. Zo speur ik ieder seizoen weer naar nieuwe paden om mensen te (blijven) verrassen.

Coach Algarve

Een andere passie is mensen coachen om hun eigen unieke weg te bewandelen; ‘Walk your way!’ Het geeft mij voldoening mensen te inspireren hun dromen te leven. Ik ben zelfstandig coach/ trainer sinds 2000 en heb diverse coach-opleidingen genoten, waardoor ik mensen via verschillende vormen van coaching kan ondersteunen. Daarbij is mijn intuïtie een belangrijk kompas als coach. Een manier om contact te maken met je intuïtie is via tarotkaarten. De kaarten die ik dan gebruik, de Crowley tarotkaarten, zijn zeer kleurrijk en dragen diverse oude wijsbegeerten in zich. Bij diverse bedrijven of organisaties zowel in Nederland als in de Algarve heb ik tarot- en handlees cursussen en workshops gegeven.

Verder ben ik dol op de zee. Ik voel mij zeer bevoorrecht zo dichtbij de Atlantische Oceaan te wonen. Hierdoor ben ik blij dat ik Anne van der Zee heet.

Start wandeling in de Algarve

10 am bij de B&B The Art of Joy in het weiland tegenover ingang Vila Galé, Meia Praia Lagos.

De wandeling duurt ca 1.5 uur plus koffie en thee en Tarot kaart trekken.

Wat kost de stiltewandeling?

Voor NCA leden: €10 niet leden betalen €20, dit is inclusief koffie/thee en cake

Hoe wandel je mee?

Geef je snel op via de email, want er zijn gelimiteerd aantal plaatsen!

Email: info@ncaportugal.com

Wil je lid worden van de leukste club van Portugal?

Hieronder de link met alle voordelen op een rijtje en aanmeldformulier:

https://ncaportugal.com/lid-worden/