Vermijd problemen bij aankoop van onroerend goed of grond

Ben je van plan een huis of stuk grond te kopen in Portugal? In deze webinar krijg je uitleg over de algemene procedures, termijnen en kosten, met én zonder makelaar.

Op 20 oktober geeft architecte Dominika van Eenbergen deze webinar!

Specifiek gedetailleerd uitleg over waar je voor moet uitkijken bij de aankoop van huizen en waar moet je op letten bij aankoop van bouwgrond. Hoe vermijd je toekomstige problemen en ben je zeker van je zaak? (en ook hoe kun je een probleem verwijderen?)

Lang niet alle grond in Portugal is bebouwbaar. En soms kan ook bebouwbare grond veel restricties hebben – zoals locatie, oppervlakte en hoogte.

Bijvoorbeeld dit verhaal van een aardig stel die “bouwgrond” hadden gekocht van een makelaar, en een jaar later tot de conclusie kwamen dat ze enkel 40 m2 mochten bebouwen.

Voorkom problemen, zorg dat je goed op de hoogte bent. Een eerste stap zou kunnen zijn deze webinar volgen!

Wie is Dominika?

vermijd problemen bij aankoop huis Portugal

Dominika van Eenbergen is geregistreerde architecte, afgestudeerd in Portugal aan de universiteit van Coimbra, en ervaring aan TUDelft. Sinds 2001 in Portugal, heeft ze jaren ervaring opgedaan in de bouw en ontwerpen.

Recentelijk heeft ze haar eigen kantoor opgezet in Coimbra, met partner en mede-architect Décio Nascimento. Samen maken ze diverse projecten, zowel grootschalig (publieke sector) als klein (privé-klanten). “We are commited to create good buildings” en werken graag één op één met de klant om te zorgen dat elke investering gewaardeerd wordt.

Wanneer

Woensdag 20 oktober
Tijd: 19.00 uur Pt tijd/20.00 uur NL/BE tijd

Hoe doe je mee met de webinar problemen vermijden bij aankoop huis of stuk grond?

Geef je op via: info@nca portugal.com

Voor aanvang zullen we een zoom link sturen met inlog codes en instructies!

Wat kost het?

Voor NCA leden is GRATIS! Voor niet-leden: €7.50

Wil je lid worden van de leukste vereniging van Portugal?

Hieronder de link met alle voordelen op een rijtje en aanmeldformulier:

https://ncaportugal.com/lid-worden/