De NCA Portugal organiseert veel webinars. Dit is begonnen in de corona tijd. Inmiddels hebben we meer dan 30 webinars verzorgt! Wegens enorm succes gaan we hier mee door! Wij willen heel graag van u horen wat u wilt weten!

Webinar AOW

Ik sprak zojuist met Leendert Verschoor van PricewaterhouseCoopers (PWC). Hij heeft afgelopen jaar een webinar over de AOW en NHR status gegeven. Beide trokken een record aantal deelnemers. Er zijn wat kleine wijzigingen in de wet voor de AOW, daarom gaan we 17 maart (19 uur PT tijd) wederom deze webinar geven met Leendert!

Welk onderwerp wilt u meer over weten?

We willen heel graag weten waar u behoefte aan heeft. Wat wilt u van Leendert Verschoor van Pricewaterhouse horen?

Wat is een webinar?

Dit is wat wikipedia zegt: Een webinar is een lezing, workshop, college of soortgelijke presentatie of vorm van kennisoverdracht die plaatsvindt via het internet. Het neologisme “webinar” is een porte-manteau van de woorden “web” en “seminar”. Webinars worden doorgaans live uitgezonden

Dus kort en eenvoudig: een online seminar!

Voor wie is een webinar?

Dat is nou zo leuk van een webinar, dat het niet plaatsgebonden is. Dus ook voor mensen buiten de Algarve en buiten Portugal te volgen. We krijgen vaak van onze leden het commentaar dat er alleen maar activiteiten in de Algarve georganiseerd worden. Dat is zeker waar, maar juist door de webinars bedienen we een veel grotere groep mensen.

Wat kost een webinar en hoe doe je mee?

We bieden onze leden de webinars GRATIS aan. Niet-leden betalen €7.50.´

De webinars worden per zoom gegeven en u mag zich van te voren opgeven per email: info@ncaportugal.com

Nog geen lid van de NCA Portugal-de Nederlandse Club Portugal?

https://ncaportugal.com/lid-worden/