Datum: 24 mei
Tijd: 14.30 uur
Locatie: Alfontes, bij Boliqueime
Prijs: NCA leden: €30, niet-leden: €40

Wat gaan we doen?

Op een groot wit bord gaan we een afbeelding naar keuze schilderen. Denk aan olijven, druiven, sinaasappels of citroenen uit de Algarve! Er zijn volop voorbeelden van afbeeldingen beschikbaar, maar je kan natuurlijk ook je eigen afbeelding meenemen.

Dankzij een speciale techniek hoef je niet te kunnen schilderen, dus iedereen kan meedoen! In overleg kan je je servies aanvullen met bv een schaal, bordjes of kommetjes. Na afloop is het servies afwasmachine bestendig.

Wat kost het enzo?

Prijs € 30,– pp inclusief bord en schildermaterialen alsmede een drankje en een hapje.

De workshop duurt ongeveer 2 tot 3 uur en vindt plaats in Alfontes bij Boliqueime, als het even kan buiten in de tuin!

Hoe doe je mee?

Geef je op per email: info@ncaportugal.com

Wie is Emely?

Emely

Met mijn horecaopleiding ben ik eigenlijk altijd werkzaam geweest in de hospitality en dat zal ik ook altijd blijven doen. Voordat ik in Portugal ging wonen woonde ik in Nederland, waar ik een Landhuis Hotel had en daarna in Frankrijk waar ik een B&B en een aantal gites verhuurde.

Nu woon ik met mijn twee oudste zonen in de Algarve en wil hier nooit meer weg.

Naast wandelen, tuinieren, zwemmen en koken, vind ik het fijn om creatief en spiritueel bezig te zijn. Zo heb ik een cursus porselein beschilderen gevolgd en een opleiding handlezen gedaan. Gelukkig is het nu weer mogelijk om workshops te geven. Kijk voor meer informatie op: www.paintingpotteryalgarve.com

Ik heb er veel zin in!

Lid worden van de Nederlandstalige Club in Portugal?

Wil jij ook mandelijks (10x) ons prachitge maandblad ontvangen? en/of genieten van andere leuke voordelen die het lidmaatschap biedt? Voor maar €60 ben je al een jaar lid! We sturen het blad ook binnen de EU. Alle voordelen op een rijtje.