Tarot is geen hocus pocus

Tarotkaarten lezen is geen hocus pocus waarzeggerij! Echter je wordt via de kaarten uitgenodigd om inzicht te krijgen in jouw levensprocessen.

Doel van de Tarot-workshop

Tijdens deze introductie van de Crowley tarotkaarten, op zaterdag 11 december, gaan we op een speelse manier oefenen wat de verschillende kaarten ons te vertellen hebben.

De tarotkaarten kunnen obstakels, vreugdevolle momenten en overwinningen weergeven die we op ons levenspad tegen kunnen komen. De Crowley-tarotkaarten stimuleren zelfmotivatie. Maar ook om zelfverantwoordelijkheid te nemen in het aansturen van je leven. Bovendien kunnen ze dienen om het bewustzijn te vergroten. Ze kunnen je de weg wijzen in alledaagse situaties of tijdens belangrijke levensprocessen. Samen oefenen is een ontspannen manier om elkaar te leren kennen.

Inhoud van de workshop

In de eerste helft van de workshop zullen we vooral onze tijd besteden aan een korte introductie in het kaartspel. De Crowley-tarot bevat 78 kaarten die zijn onderverdeeld in 22 grote Arcana-kaarten (0 tot 21), 16 Hofkaarten en 40 kleine Arcana-kaarten. Elke kaart heeft een persoonlijke betekenis die is afgestemd op de vraagsteller.

De Grote Arcana

We gaan ons vooral bezig houden met de Grote Arcana-kaarten die wijzen op universele levenslessen. Arcanum is Latijn voor geheim, het meervoud is Arcana. De kaarten 1 tot en met 7 weerspiegelen een reis met BEWUSTE processen. Met de kaarten 8 tot en met 14 worden ONGEWENSTE-processen aan het licht gebracht. Kaarten 15 tot 21 tonen processen van het hogere bewustzijn of spirituele processen. Kaart 0 is de nar, de dwaas die reist en een bewustzijnsstaat weerspiegelt die we ervaren voor de geboorte en na de dood. Voordat de workshop begint krijg je de opdracht om je persoonlijkheidskaart en je zielenkaart uit te rekenen via de Grote Arcana kaarten

De Hofkaarten en de kleine Arcana

De Hofkaarten bevatten symbolen die betrekking hebben op vaardigheden en kwaliteiten die we op dat moment naar voren brengen. Het kan ook iemand in je omgeving weerspiegelen die deze specifieke kwaliteit bezit. De Hofkaarten zijn onderverdeeld in Ridders, Koninginnen, Prinsen en Prinsessen. Alle 4 kaarttypes bevatten de verschillende elementen zoals; staven (vuur), bekers (water), zwaarden (lucht) of schijven (aarde). De kleine Arcana die in elementen is onderverdeeld, toont dagelijkse levenssituaties.

Wie is Anne?

Veel mensen herkennen mij aan mijn schaterlach. Ik lach uitbundig, omdat ik voortdurend plezier ervaar in mijn werk. Service with a smile. Samen met mijn man Eus bestieren wij een Bed and Breakfast plus. Je kunt bij ons overnachten en gebruik maken van diverse activiteiten die wij organiseren.

Wandelgids in de Algarve

Eén van mijn passies is wandelen in de prachtige natuur die mij omringt. Daarom begeleid ik je graag tijdens één van de vele wandelingen die ik heb ontdekt in de omgeving. Zo speur ik ieder seizoen weer naar nieuwe paden om mensen te (blijven) verrassen.

Coach Algarve

Een andere passie is mensen coachen om hun eigen unieke weg te bewandelen; ‘Walk your way!’ Het geeft mij voldoening mensen te inspireren hun dromen te leven. Ik ben zelfstandig coach/ trainer sinds 2000 en heb diverse coach-opleidingen genoten, waardoor ik mensen via verschillende vormen van coaching kan ondersteunen. Daarbij is mijn intuïtie een belangrijk kompas als coach. Een manier om contact te maken met je intuïtie is via tarotkaarten. De kaarten die ik dan gebruik, de Crowley tarotkaarten, zijn zeer kleurrijk en dragen diverse oude wijsbegeerten in zich. Bij diverse bedrijven of organisaties zowel in Nederland als in de Algarve heb ik tarot- en handlees cursussen en workshops gegeven.

Verder ben ik dol op de zee. Ik voel mij zeer bevoorrecht zo dichtbij de Atlantische Oceaan te wonen. Hierdoor ben ik blij dat ik Anne van der Zee heet.

Wanneer is de workshop Tarotkaarten lezen?

Zaterdag 11 december van 10 – 13 uur.

Deze Crowley Tarot workshop vindt plaats met een groep van minimaal 8 en maximaal 12 personen. De workshop duurt ongeveer drie uur. Natuurlijk is het mooi als je de kaarten al hebt. Je hebt dan de Crowley Tarotkaarten nodig die je via bol.com kunt bestellen en soms hebben ze de Portugese versie bij FNAC. Geen stress als je de kaarten (nog) niet hebt. We hebben aantal setjes te leen!

Waar?

Bij the Art of Joy bij Lagos.

Wat kost de basis workshop Tarot kaarten?

Anne heeft een speciale prijs gemaakt voor NCA leden!

Voor NCA leden: €15, niet leden betalen €25, dit is inclusief drankje.

Hoe doe je mee?

Geef je op via de email, er zijn gelimiteerd aantal plaatsen!

Email: info@ncaportugal.com

Wil je lid worden van de leukste club van Portugal?

Hieronder de link met alle voordelen op een rijtje en aanmeldformulier:

https://ncaportugal.com/lid-worden/