Ben jij een gepassioneerde en ervaren GZ-psycholoog die klaar is voor een nieuw avontuur in een inspirerende omgeving? Onze Nederlandstalige verslavingskliniek in het prachtige Portugal opent haar deuren voor een GZ-psycholoog om deel uit te maken van ons toegewijde team.

GZ-Psycholoog

Werkweek: fulltime
Standplaats: Sao Bras de Alportel in Portugal

De organisatie

GGZ Interventie is een toonaangevende organisatie in de verslavingszorg die zich ook bezighoudt met de behandeling van comorbide psychiatrische aandoeningen. Met meerdere locaties verspreid over Nederland en zelfs in het prachtige Portugal, bieden wij een breed scala aan behandelingen voor verslavingen, waaronder die aan alcohol, drugs, medicijnen en gokproblemen. Onze behandelaanpak is veelzijdig, variërend van ambulante zorg tot deeltijd- en klinische behandelingen.

Onze behandelprogramma’s integreren effectieve benaderingen zoals het 12-stappenmodel, cognitieve gedragstherapie (CGT), motiverende gespreksvoering (MGV), Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en systemische gesprekken. Wij geloven in zorg op maat en bieden zowel individuele als groepsgerichte behandelingen om cliënten te ondersteunen bij hun hersteltraject.

Portugal

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en lijkt het jou geweldig om minstens een half jaar in het prachtige Portugal te werken? Of ben je al woonachtig in Portugal? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Onze kliniek in het adembenemende Portugal zoekt een ervaren GZ-psycholoog die patiënten begeleidt naar een leven in herstel. Als je nog niet in Portugal woont, maak je geen zorgen! Wij zorgen voor huisvesting.

De functie

  • Ben jij de GZ-psycholoog die graag als regiebehandelaar werkt in een ervaren team met meerdere collega’s regiebehandelaren en behandelcollega’s?
  • Als regiebehandelaar van een van de deeltijdbehandelingen het regiebehandelaarschap wil combineren met groepsbehandeling.
  • Bij een organisatie wil werken die alle ruimte biedt voor eigen initiatieven en mogelijkheden jezelf (en anderen) te ontwikkelen; in je vak en als mens.

Functie-eisen

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie ben je afgestudeerd GZ-psycholoog. Je hebt aantoonbaar affiniteit met het behandelen van verslavingsproblematiek. Minimaal twee jaar ervaring in een vergelijkbare rol binnen de verslavingszorg is een eis. Je staat open voor een nieuw avontuur en kunt niet wachten om te vertrekken naar onze Nederlandstalige kliniek in Portugal.

Wij bieden

Wij bieden een geweldige uitdaging om in het zonnige Portugal te mogen werken en uiteraard bieden we je een passend salaris bij deze functie. Deze functie is ingeschaald op basis van opleiding en vereiste ervaring.

Ben je nieuwsgierig naar dit spannende avontuur in Portugal? Aarzel niet om een e-mail te sturen naar hr@ggzinterventie.nl voor meer informatie. We kijken ernaar uit om van je te horen!