Activiteiten in Portugal en online activiteiten

Klik hier voor details van de activiteiten komende maand

Verbinden is een van de kernwaarden van de Nederlandse Club! Activiteiten zijn een ideale manier om te verbinden, met andere woorden andere Nederlandstaligen in Portugal te ontmoeten!

Maandelijkse activiteiten

Koffieochtend

De Nederlandse vereniging organiseert maandelijks een koffiemorgen verdeeld over oost, west en centraal Algarve. Wat is nou lekkerder dan een heerlijk kopje koffie met een stukje appeltaart! 🙂

Wandelingen

iedere maand organiseren we een wandeling in oost, west of centraal Algarve. We proberen het laagdrempelig te houden, dus toegankelijk voor iedereen. De wandelingen zijn vaak niet langer dan 1.5 uur. Aansluitend drinken we wat met wat lekkers. Mocht u een wandeling willen verzorgen? Dat kan, laat het ons weten!

Ondernemersborrels

Voor de ondernemers in Portugal organiseren we ook maandelijks een borrel of andere activiteit. Ondernemers kunnen zich aanmelden om het te organiseren en hun onderneming te laten zien. Een leuke manier om jezelf en je onderneming te promoten. Doel van de bijeenkomsten is om andere ondernemers te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Van elkaar kan je leren. Langzamerhand gaan we ook meer buiten de Algarve dit organiseren.

Webinars

Om iedereen buiten de Algarve van dienst te zijn organiseren we ook webinars. Dit is ontstaan tijdens de corona tijd, en is zo succesvol geweest dat we dit blijven doen. Een ideale manier voor iederen om vanuit je luie stoel nuttige informatie te verkrijgen en andere leden te ontmoeten.

Voor alle activiteiten zoeken we vrijwilligers in het hele land, want de NCA is niet alleen voor leden in de Algarve, maar heel Portugal!

Wilt u op de hoogte blijven, schrijf dan in op onze nieuwsbrief.

Vaste jaarlijkse activiteiten

Nieuwjaarsborrel

bottle 1836261 1920Ieder jaar wordt in januari een Nieuwjaarsreceptie georganiseerd op een centrale locatie in de Algarve. Dit is een goede gelegenheid om elkaar een gelukkig Nieuwjaar te wensen. Leden ontvangen een persoonlijke uitnodiging. Ook introducés zijn welkom.

Koningsdag

tulips 3350962 1920Op de zondag die het dichtst bij 27 april ligt, vieren we op een centrale locatie in de Algarve Koningsdag. Feestelijke oranje kledij wordt op prijs gesteld. Elk jaar wordt er iets leuks georganiseerd, zoals een autopuzzelrit of een wandeltocht. Leden ontvangen een persoonlijke uitnodiging. Ook introducés zijn welkom.

Haringparty

fischbrotchen 3313364 1920

Als afsluiting van het voorjaarsseizoen en als begin van de zomer, houden diverse Nederlandse winkels een haringparty. De liefhebbers van Hollandse Nieuwe kunnen hier extra aan hun trekken komen. De maatjes haring komt vers over uit Nederland. Het visvlees is mals, zacht en blank van kleur. De geur is fris, zilt en een beetje gerijpt. Smullen maar !! 2022: 26 juni Krazy World

Data, tijden en locaties worden op de website gepubliceerd, maar natuurlijk ook in ons maandblad “Blik op Portugal”.

Filmfestival

popcorn 1433327 1920

In maart 2018 werd het eerste NCA Filmfestival georganiseerd. Het was, en dat werd beaamd door de vele aanwezigen, een groot succes. De vier door de organisatie zorgvuldig uitgekozen films riepen duidelijk sterke emoties op. Het waren stuk voor stuk films die aanzetten tot persoonlijk reflectie. Het volgende filmfestival? 19 en 20 november!:)

NCA lid worden

Evenementen per maand

juni 2023
MDWDVZZ
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30   
« mei   jul »