Blik op Portugal

Blijf op de hoogte van Portugal met de ‘BoP’

Het maandblad ’Blik op Portugal’ is een magazine dat onze leden op de hoogte houdt van praktische en algemene informatie die van belang is voor Nederlandstaligen in Portugal. Belangrijk daarin is natuurlijk het verenigingsnieuws, maar u vindt er ook een verzameling van nieuwsberichten en weetjes.

Verder vindt u een juridische rubriek, er staan pensioen- en beleggingsadviezen in en advertorials van bedrijven. Maar ook zijn er maandelijkse berichten van correspondenten uit het hele land die berichten over het leven van alledag. Elke maand worden er 4 pagina´s besteed aan een speciaal onderwerp, “De Katern”.

Het magazine komt maandelijks uit (behalve in juli en augustus) en wordt toegestuurd aan alle leden, aan Nederlandstalige bedrijven, officiële instanties zoals de Kamer van Koophandel, ambassade, consulaat, enz. Daarnaast is het blad te lezen op plaatsen waar veel Nederlanders komen zoals in Nederlandse winkels, gezondheidscentra, restaurants, toeristenbureaus e.d.

Redactie
Eindredactie, Rob Does: rob@caps.pt
Sabine Seys: sabine@caps.pt
Roel Huisman: roel@caps.pt

Ook de “Blik op Portugal” ontvangen?

Word lid van de NCA Portugal, en je ontvangt elke maand dit magazine in je bus. Je leest hier meer over de voordelen van het NCA-lidmaatschap. Of ga direct naar het aanmeldformulier:

Adverteren

Blik op Portugal, het maandelijks magazine van de NCA Portugal, komt direct in de brievenbus bij bijna 2500 Nederlanders en Belgen in Portugal. Daarnaast wordt het gedistribueerd via gezondheidscentra, consulaten, winkels enz. Hierdoor bereiken we maandelijks meer dan 12.000 lezers.

Voor informatie over adverteren, de tarieven en mogelijkheden neem je contact op met:

Uitgever
Capslock Lda.
Sabine Seys – sabine@caps.pt –  (+351) 968 143 768
NCA lid worden

Evenementen per maand

mei 2024
MDWDVZZ
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31   
« apr   jun »