De statuten en het interne reglement zijn vastgelegd. De oprichting is gepubliceerd in de Portugese staatscourant ‘Diário da República’ van 12 mei 2005.

Op dit moment bestaat het bestuur uit:

margaret

Margaret Krijnen, voorzitter

Als zevenjarige droomde ze ervan om in Portugal te gaan wonen ‘wanneer ze later groot was’. Zeven jaar geleden werd de daad bij het woord gevoegd. Met haar achtergrond in de medische & zorghoek en het (farma)bedrijfsleven is Margaret Alegria Health begonnen. Ze woont met partner, twee kinderen, vier honden, drie katten, een hamster en een vis in Portimão.

Luc

Luc Hautvast, penningmeester

Luc en zijn vrouw Laura, beide fervent golfers, wonen sinds begin 2020 in Vilamoura. Na een studie bedrijfskunde in Groningen heeft Luc ruim 30 jaar voornamelijk als Expat voor verschillende bedrijven in de scheepvaart- en elektriciteitsbranche gewerkt. Door die bedrijven werd hij naar meer dan 10 landen in Europa en Azië uitgezonden.
edwin

Edwin Geelen, Vlamingen

Edwin Geelen (1963) woont sinds 2016 in de Algarve. Verzorgde patiënten in België en verzorgt nu, samen met zijn vrouw Yolanda, gasten in hun B&B. Is daarnaast ook nog event-organisator en zanger (in spe).

Kethrin

Kethrin Brands, media

Kethrin heeft in Nederland de afgelopen 30 jaar verschillende bedrijven gehad op ‘t gebied van training, horeca, accommodatie-verhuur en cultuur. In 2018 kocht zij samen met haar partner Rob een oud boerderijtje in de Algarve, dat ze nu verbouwen en in oktober 2021 hebben zij zich permanent bij Silves gevestigd. Kethrin is vaak te vinden in de moestuin en wandelend met haar 2 honden.

placeholder man

Bruno Fermin Melo, juridische zaken

Geboren in Zeist, maar doorliep de lagere school in Lissabon, waar hij later ook rechten ging studeren, met specialisatie in Portugees onroerend goedrecht en internationaal erfrecht. Heeft sinds 2006 een eigen advocatenpraktijk in de Algarve.

Jacqueline Ram Small

Jacqueline Ram, events

Sinds 1986 kom ik meerdere malen per jaar in Portugal doordat mijn ouders er naar toe verhuisden. Door de liefde voor Portugal en de gelegenheid die zich aandiende hebben wij ons sinds maart 2021 definitief gevestigd in Luz.

Afgelopen 35 jaar ben ik actief geweest als Manager Marketing en Communicatie bij verschillende bedrijven en goede doelen instellingen in Nederland. De link met evenementen is dan natuurlijk snel gemaakt.

Ik vind het geweldig om mijn kennis en ervaring in te zetten voor de NCA en de activiteiten voor onze leden nog verder uit te bouwen!

NCA lid worden

Komende activiteiten:

Evenementen per maand

april 2024
MDWDVZZ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30      
« mrt   mei »