coverBOP

Print

Alle leden van de NCA ontvangen maandelijks het magazine ’Blik op Portugal’ met relevante informatie voor Nederlandstaligen in Portugal. Daarnaast wordt jaarlijks ’De Portugal Gids’ uitgegeven met honderden adressen in Portugal van Nederlandstalige bedrijven, organisaties, artsen, levensmiddelenwinkels, enz. Tevens wordt 3x per jaar de Blik op Algarve verspreid over de Algarve.

Facebook

De NCA Portugal heeft een hele actieve en interactieve Facebook Group.

De NCA Portugal Facebook groep is voor het uitwisselen van ervaringen, het stellen van vragen of het geven van tips en nieuws. Deze groep is niet bestemd voor commerciële doeleinden. We vragen iedereen beleefd en respectvol met elkaar om te gaan.

Website

Op de website vind u o.a. de laatste nieuwtjes en informatie over o.a. Portugal, de activiteiten en informatie over de NCA!

Nieuwsbrief

Maandelijks, over het algemeen halverwege de maand, versturen we naar al onze leden en iedereen die zich heeft aangemeld voor de NCA nieuwsbrief een update over onze aankomende activiteiten, nieuws, leuke weetjes en tips over Portugal. Wilt u ook deze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan in, het kost niets en ben je het zat kan je zo weer uitschrijven!

De Nederlandse vereniging verzorgt ook informatie webinars over o.a. gezondheidszorg, aankoop van onroerend goed, autokeuring, enz. Nederlandstalige bedrijven en instellingen worden als onderdeel van hun zakelijk lidmaatschap kosteloos opgenomen in ’De Portugal Gids’.  Omdat we grotendeels op vrijwilligers drijven zijn we financieel afhankelijk van de contributies van leden en sponsorbijdragen vanuit het bedrijfsleven.

BoP 2020

Blik op Portugal

covervoor website

De Portugal Gids

coverBOA

Blik op Algarve

NCA lid worden

Evenementen per maand

mei 2024
MDWDVZZ
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31   
« apr   jun »