Graag nodigen wij u uit deel te nemen aan een activiteit die de Nederlandse Vereniging Lissabon op woensdag 25 oktober organiseert.

Wij willen die dag de melkveehouderij Herdade do Sobral bezoeken. Voorafgaand aan dit bezoek willen we een en ander in de buurt bekijken.

Het programma is als volgt:

– vanaf 10.30 uur verzamelen we voor een kopje koffie in de buurt van het Castelo de Viana do Alentejo waarna we het Castelo en, als we tijd hebben, ook de Igreja de Matriz bezoeken. De naam van het koffietentje volgt nog. Google maps Castelo de Viana do Alentejo (ter indicatie: vanaf centrum Lissabon een kleine 2 uur rijden, vanaf Portimao ruim 2 uur rijden.)

– daarna gaan we de Santuário de Nossa Senhora de Aires bekijken. Dit is op 5 minuten rijden.

– om 12.30 uur gaan we richting het restaurant Piscinas in Alcáçovas waar we gaan lunchen

– na de lunch gaan we naar de melkveehouderij van de familie Roothans, Herdade do Sobral, Estrada de Viana Évora, alwaar we een rondleiding krijgen

– daarna gaat iedereen weer op huis aan.

Iedereen komt met eigen vervoer dus mocht u plaats over hebben in uw auto laat het ons dan weten. Als u geen vervoer heeft kunt u dat ook aan ons melden. Wij zullen in ieder geval proberen of we elkaar kunnen helpen.

De lunch is voor eigen rekening, voor de rest zijn er aan deze dag geen kosten verbonden.

Als u zin heeft om mee te gaan dan willen wij u vragen om u uiterlijk 18 oktober op te geven via info@nvlissabon.com. U kunt ook alleen aan de lunch en het bezoek aan de melkveehouderij deelnemen natuurlijk. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Ina, 964515331 of Martelle 962681153.

Hopelijk tot 25 oktober en vriendelijke groeten,

Het bestuur
Nederlandse Vereniging Lissabon