Waarom beleggen?

Aanstaande 15 mei geeft Hugo Investing een boeiend webinar om 19 uur (Pt tijd) over waarom u juist NU moet beleggen.

Hoe beleggen?

Vertrouwt u nog steeds op de bank als het op uw beleggingen aankomt? Leer hoe u een portefeuille kunt opbouwen vanaf nul, hoe u kunt inspelen op trends zoals artificial intelligence, het genereren van inkomen uit uw vermogen door de juiste instrumenten te laten renderen, en hoe u kunt omgaan met aanhoudende inflatie. We zullen ook enkele sectoren belichten, waaronder AI.

Door deel te nemen aan deze webinar kunt u het volgende leren:

  • Hoe u een portefeuille opbouwt vanaf nul
  • Het inspelen op trends zoals kunstmatige intelligentie
  • Het genereren van inkomen uit uw vermogen door de juiste instrumenten te laten renderen
  • De risico’s begrijpen en beheersen
  • Omgaan met aanhoudende inflatie
  • Hoe u aandelen kunt kopen met korting
  • Hoe u uw portefeuille kunt beschermen tegen dalingen op de beurs, met bijzondere aandacht voor het gebruik van opties

Schrijf u in voor dit Webinar met deze link: https://forms.gle/iwBRohAZFQUN6nLV6

Hugo Investing

Hugo Investing, voortgekomen uit het oude BinckBank Portugal-team, is een gereguleerde broker onder toezicht van de Spaanse AFM. Hugo helpt beleggers beter beleggen.

Wie is Hugo?

Hugo is een volledig gelicentieerde en gereguleerde beleggersonderneming. Voorheen bekend als Alex Spanje en later BinckBank Spanje, zijn we nu trots lid van FOGAIN, het beleggerscompensatiestelsel, en worden we gereguleerd door de CNMV, die toezicht houdt op en inspecteert de Spaanse effectenmarkten. Bij Hugo staat betrouwbaarheid en service voorop! Onze missie is om onze klanten te helpen beter te beleggen en een hoger rendement te behalen. Bij Hugo kunt u zelf beleggen, beleggen onder begeleiding, en leren beleggen.

Klanten die bij Hugo beleggen, hebben hun investeringen veilig op een Saxo Bank-rekening staan. Saxo Bank is een Deense bank onder toezicht van de Deense financiële toezichthouder (FSA) en lid van het Deense garantiefonds. Saxo Bank heeft geen beursnotering, biedt geen hypotheken of leningen aan en heeft een bankvergunning. De combinatie van Saxo Bank met de onbeperkte ondersteuning van Hugo maakt het tot een veilige keuze.

beleggen

Wie is Martin Totté?

Als ex-professioneel wielrenner beschikt Martin over een discipline die zowel voor wielrenners als goede beleggers noodzakelijk is: ijzeren discipline. Diezelfde discipline is wat hem 16 jaar geleden bewoog om zijn zadel in te ruilen voor leerboeken over beleggen en een dealingroom. Al volgt hij tegenwoordig meer de beurskoers dan een parcours, hij blijft een fanatieke wielrenner.

Martin werkt al meer dan 15 jaar in de wereld van beleggen en heeft duizenden beleggers getraind en gecoacht. Dat doet hij met zoveel enthousiasme dat zijn klanten vaak zeggen dat ze ‘’bij Martin beleggen’’ in plaats van waar ze eigenlijk beleggen, bij BinckBank, Saxo Bank of tegenwoordig Hugo.

‘’Mijn missie is om beleggers beter te leren beleggen zodat ze meer rendement kunnen halen uit hun vermogen en daarmee uiteindelijk meer leuke dingen kunnen doen in hun leven. Of misschien wel eerder kunnen stoppen met werken, bijvoorbeeld.’’

Martin is getrouwd met een ras Spaanse, spreekt Spaans als een Spanjaard maar blijft een echte Zeeuw. Hij heeft meerdere beleggersdiploma’s behaald in de loop der jaren en ruim 12 jaar ervaring in de corporate banking. Hij is mede-oprichter van Hugo Investing, het aanspaanspreekpunt voor de Spaanse toezichthouder en nog altijd gepassioneerde belegger.

Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt een deel van uw investering verliezen.

Hugo Investing, de broker die zorgt voor beleggers

+ 351 282 380 335/+31 20 499 07 62

https://hugoinvesting.com/nl/

beleggen met Hugo

Nog wat weetjes over beleggen

Wat is beleggen?

Een belegging is een investering waarbij geld wordt ingelegd met als doel om in de toekomst financieel voordeel te behalen. Voorbeelden van beleggingen zijn: aandelen, obligaties, beleggingsfondsen, vastgoed, kunst en zelfs stripboeken.

Wat is duurzaam beleggen?

Geld investeren is een goede manier om meer rendement uit eigen vermogen te halen. Er wordt echter nog steeds veel geïnvesteerd in projecten die negatieve gevolgen kunnen hebben voor mens, milieu en klimaat. Denk hierbij aan kinderarbeid, ontbossing en corruptie.

Duurzaam of groen beleggen is daarom een mooi alternatief op traditioneel of klassiek (ook wel “grijs”) beleggen, waarbij uitsluitend wordt gekeken naar de financiële opbrengsten van een investering. Duurzaam beleggen gaat uit van het principe dat geïnvesteerd vermogen naast het behalen van rendement, ook bijdraagt aan een betere wereld, of er in ieder geval geen schade aan toebrengt.

Wat is het verschil tussen sparen en beleggen?

Met beleggen loop je meer risico, maar het verwachte rendement ligt ook hoger. Op de lange termijn streef je met beleggen naar rendementen die hoger zijn dan bij sparen. Wil je liever geen risico lopen? Dan past sparen waarschijnlijk beter bij jouw situatie.

Kan je met €100 beleggen?

Je kan ervoor opteren om maandelijks zelf 100 euro aan beleggingsfondsen aan te kopen of je kan kiezen voor een beleggingsplan. Via een beleggingsplan beleg je automatisch en op regelmatige tijdstippen een vast bedrag in een korf van verschillende beleggingsfondsen

Wie organiseert deze webinar?

De NCA Portugal organiseert webinars voor hun leden. Ook deze webinar over beleggen organiseren wij in samenwerking met Hugo Investing. De NCA Portugal is een vereniging voor Vlamingen en Nederlanders in Porugal.