Verbind, Geniet en Groei: Netwerkborrel voor Ondernemers en Werkenden!

Zijn jullie klaar om de kracht van netwerken te omarmen terwijl de zon ondergaat over de betoverende kustlijn?

Wanneer: vrijdag 29 september

Waar: Kalu Beach Bar, Ferragudo (googlemaps: https://goo.gl/maps/9tNvtYD16MRQvQt99)

Tijd: 17-19 uur

Opgeven: https://forms.gle/SWSXY4aTSSXCQnLa8

Dé maandelijkse netwerkborrel die jullie samenbrengt om te verbinden, te delen en te inspireren.

Verbind: Duik in gesprekken die deuren openen. Ontmoet gelijkgestemde zielen en creatieve geesten die jouw ondernemerschap naar nieuwe hoogten kunnen tillen. De Algarve zit boordevol potentieel – laten we dat samen ontdekken!

Geniet: Wanneer was de laatste keer dat je zakelijk netwerken associeerde met plezier? Wij brengen de fun terug in functie! Laat je betoveren door de zeebries terwijl je geniet van de gezellige sfeer bij Kalu Beach Bar. Proef de onweerstaanbare bitterballen terwijl je nipt van je favoriete drankje. Proost op nieuwe kansen!

Groei: Want netwerken is niet alleen over nu, maar ook over de toekomst. Laat je inspireren door verhalen van anderen, deel jouw eigen succesverhalen en smeed banden die een leven lang meegaan. Je weet nooit welk inzicht, welke connectie of welke kans je kunt ontdekken op deze bijzondere avond.

Toegangsprijs: Slechts €10  Hier krijg je een drankje en heerlijke bitterballen voor. Een kans als deze mag je niet laten schieten!

En er is meer! Naast de ontspannen sfeer en geweldige hapjes, biedt de netwerkborrel bij Kalu beachbar je de unieke gelegenheid om je netwerk uit te breiden en waardevolle contacten te leggen. Of je nu een doorgewinterde ondernemer bent of juist net je stappen zet in de Algarve,  voor ieder wat wils.

Onze maandelijkse bijeenkomsten hebben al een diverse groep enthousiaste ondernemers en professionals aangetrokken, wat leidt tot vruchtbare samenwerkingen en bruisende ideeën. Het Algarve ondernemerslandschap bloeit, en jij hebt de kans om daar deel van uit te maken!

Dus, ben je klaar om nieuwe horizonten te verkennen, ervaringen uit te wisselen en connecties te maken die jouw zakelijke reis verrijken? Wees erbij op vrijdag 29 september bij Kalu Beach Bar in Ferragudo.

Meld je aan met deze link en verzeker jezelf van een plekje vol inspiratie, plezier en ongeëvenaarde kansen.

Tot ziens bij de NCA netwerkborrel – waar succes, zon en gezelligheid samenkomen!

NCA Jaarmarkt

Een andere datum om in je agenda te zetten is 5 november! Dan is de NCA Jaarmarkt, een uitgelezen kans voor ondernemers om hun product of dienst direct in contact te brengen met je doelgroep. Meer informatie en stand huren: https://ncaportugal.com/events/event/ncajaarmarkt-voor-ondernemers-in-portugal/